Mesterlige Football tips

Vinderen af Football Fantasy 2018 Rasmus Ålbæk Jensen kigger i NFL-spåkuglen, ligger vindertaktikken og tipper tre spillere til stor succes.


Warning: number_format() expects parameter 1 to be float, string given in /var/www/blog.holdet.dk/public_html/wp-content/plugins/holdetblog/holdetblog.php on line 471

Rasmus Ålbæk Jensen er til dagligt revisor. Han har således godt forstand på statistik og hvordan man balancerer et budget på 50 mio. Det bevidste han sidste år, hvor han vandt managerspillet baseret på NFL.

I Football Fantasy 2019 er han ikke bange for at bruge budgettet på de allerdyreste spillere.

“Jeg regner med at bruge næsten halvdelen af budgettet på 3-4 spillere, som jeg forventer vil vækste mest. Dette giver selvfølgelig også en udfordring på de resterende pladser. Så det gælder om at finde en masse billige spillere, som spiller en rolle på deres respektive hold.” – fortæller Rasmus Jensen som har spillet med på Holdet.dk siden 2011. 

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.655.200
1. Josh Allen
Buffalo Bills
12.155.200
3.413.000
2. Christian McCaffrey
San Francisco 49ers
9.913.000
3.305.200
3. Dak Prescott
Dallas Cowboys
8.305.200
Holdet.dk

Løb med runningbacks 

Spørgsmålet er så, hvilken position skal man bruge flest penge på? Her anbefaler den forsvarende mester, at man fokuserer på runningbacks. 

“I de senere år er running backs blevet moderniseret lidt i NFL, hvor de er begyndt at være en del mere med i kastespillet også. Dette betyder, at en god runningback både har muligheder for en masse løbeyards, samt en del recieving yards.” – forklarer Rasmus Jensen. 

Man skal dog være klar over, at det er ikke alle running backs, som også griber bolden. 

De tre mest gribende running backs fra sidste år var Christian McCaffrey (Carolina Panthers – 7.5 mio.), James White (New England Patriots – 4 mio.) og Tarik Cohen (Chicago Bears – 3.5 mio.). 

Tre tips til startopstillingen 

Running Back
Dalvin Cook
4.500.000
7.002.000
vs. Jacksonville Jaguars

Dalvin Cook går ind i sit tredje år i NFL. Han er en runningback som kan lidt af hvert og også bliver anvendt i kastespillet. Han har haft en fremragende pre-season og jeg syntes derfor han med en pris på 4,5 mio. er et must have i Football Fantasy 2019.

Wide Reciever
Cooper Kupp
3.500.000
6.599.000
vs. Miami Dolphins

Han var skadet det meste af sidste år, men inden hans skade (han nåede 7 kampe), var han den reciever med flest targets og yards hos Rams. Han havde altså mere end både Robert Woods og Brandin Cooks. Det er selvfølgelig et sats med så mange gode recievere, men med en pris på 3,5 mio. syntes jeg han er satset værd.

Running Back
Saquon Barkley
8.000.000
vs. Carolina Panthers

Er den dyreste running back, men jeg forventer han kommer til at lave rigtigt mange point. Jeg forventer mig ikke det store af Giants igen i år. De har et svagt forsvar og Eli Manning ser mere og mere forvirret ud. Derfor vil Saquon Barkley få bolden så meget som han gør. Selvom han vil få meget fokus fra forsvarene, så kan han ikke holdes tilbage.

Hvis du er ny til managerspil og NFL, så tjek også den forsvarende mesters tips til manager-rookies.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *