Millioner på Mainz

Der skal bruges millioner i Mainz i denne runde – og det er lige fra Zentner i målet til Onisiwo i angrebet. Mainz er alle pengene værd, når de i runde 10 spiller hjemme mod Bielefeld og i runde 11 har dobbeltrunde.

Det blev til en fremgang for Vidførles 11 på +174 placeringer. Fremgangen skyldtes ironisk nok en transferbommert, hvor udskiftningerne til runden ikke blev gennemført på grund af en dørklokke kort før deadline. Vidførles 11 er nu placeret som nr. 380.

I den kommende runde af managerspillet baseret på Bundesligaen, er det særligt Mainz spillerne som er attraktive, men der er også andre klubber, hvis spillere er interessante til runden.

Mainz’ program er millioner værd

Et stort antal coronasmittede Mainz spillere har givet Mainz truppen en mindre pause. Det kan vise sig at være både godt eller skidt, men ser man på Mainz kampprogram over de næste mange runder, bør danskerklubben kunne hente masser af point.

Mainz møder i de kommende kampe nr. 15, 14, 13, 7, 16, 12. Bedre kampporgram er der ingen klubber der har. Mainz ligger selv nr. 10 i tabellen, så det er umiddelbart kampe de bør vinde. Med til historien hører dog, at kun to af de seks kampe er på hjemmebane – og lige netop på hjemmebane er Mainz stærkest.

8 sejre, 3 uafgjorte og 1 nederlag er resultatet af sæsonens hjemmebanekampe, mens udebanestatistikken hedder to sejre, en uafgjort og hele ni nederlag. Der er dog tegn på, at Mainz dårlige udebanerekord er ved at vende. I de seneste tre udebanekampe har man kun hentet et point, men målt på expected goals, har man faktisk været det bedste hold i de seneste tre udekampe.

I runde 10 spiller Mainz hjemme og i runde 11 venter der en dobbeltrunde til Mainz med to udebanekampe.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Se analysen på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående video ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Den billige
Chris Führich
Stuttgart
2.757.000
vs. Arminia Bielefeld

Stuttgart står over for to gode opgør mod Augsburg og Bielefeld og skønt de ikke scorer mange mål er deres offensive midtbanespiller Führich heftigt involveret i Stuttgarts chancer. Han står i denne sæson noteret for xG90 på 0,14 og xA90 på 0,28. Det svarer cirka til, at han er involveret i et mål hver anden kamp han spiller.

Den frække
Moussa Niakhate
Mainz 05
4.119.000
vs. Mönchengladbach

Ét straffespark har Mainz fået i sæsonen, og derfor er forsvarsspilleren Moussa Niakhate fløjet lidt under radaren, men med flere attraktive opgør i vente er det nu man bør købe straffesparksskytten Moussa Niakhate.

Den oversete
Karim Onisiwo
Mainz 05
3.852.000
vs. Mönchengladbach

Burkhardt er Mainz topscorer med syv mål, mens Onisiwo kun har scoret tre gange i Bundesligaen. Men mens Burkhardt har registreret 8,8 xG ligger Onisiwo lige i hælene på ham med 7 xG. Onisiwo er grundet prisen mit foretrukne valg, og så er han samtidig Mainz’ mest assisterende spiller med syv assists i sæsonen.

Vidførles 11 udvalgte til 10. runde

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *