Minteh-karantæne og fortsat tro på FCM

Superligaen lakker mod enden og der resterer kun fire runder af Super Manager. I den kommende runde er der fem utroligt tætte kampe på programmet og kun FC Midtjylland som signifikante favoritter med 68% sandsynlighed for sejr hjemme mod formsvage AC Horsens.
Udover FCM har intet hold i runden mere end 50% sandsynlighed for sejr, hvilket gør det svært at forudsige vindere og tabere.

Hold fast i offensivt output og minimer transferomkostninger

Alle tolv hold i ligaen har noget at spille for i den kommende runde. Dette kan meget vel blive den sidste runde i Super Manager, hvor dette er tilfældet.

Silkeborg, Randers og Brøndby kan efter denne runde have udspillet sin rolle i forhold til hhv. nedrykning og fjerdepladsen, som kan give Europa-kvalifikation. Derfor afventer vi med større udskiftninger, da vores hold også står godt til den kommende runde.

Et par overvejelser mht. førsteholdet:
– Vi har ikke nogen spillere som møder hinanden
– Alle vores spillere er favoritter eller minimum på niveau (OB-AaB er helt lige i skrivende stund)
– Vi har den mest oplagte kaptajn på holdet i form af Gustav Isaksen (FCM)
– Vi har fire spillere fra rundens eneste større favorit (FCM)
Derfor beholder vi alle spillere med en enkelt undtagelse.

Karantæne til OBs Yankuba Minteh tvinger ud os ud i en enkelt udskiftning

OBs guldfugl Minteh har endnu engang raget en karantænedag til sig og det betyder, at vi skifter ham ud. Til gengæld er budgettet begrænset, da Minteh hun indbringer 4.298.000. Vi har dog fundet en erstatning frem, som både har alt at spille for, er i god form og bringer varians i form af lav popularitet (3,5%) til holdet.

Erstatningen finder vi i Aalborg hvor Younes Bakiz kan erhverves for 3.941.000. Han scorede to mål i den seneste kamp hjemme mod Horsens. Vi vurderer ikke, at AaB får det nemt i Odense, men kan kunne sagtens blive målrig, da begge hold vil jagte sejren.

Lyt til podcasten her:

Top 3: køb
Handel lukker om:
1104
1. Mohammed Fuseini
Randers FC
3.299.000
770
2. Anosike Ementa
Viborg FF
4.623.000
748
3. Yuito Suzuki
Brøndby IF
4.062.000
-790
1. Conrad Harder
FC Nordsjælland
3.034.000
-393
2. Patrick Mortensen
AGF
7.512.000
-382
3. Elias Jelert
FC København
4.995.000
Skift ud

Tre anbefalinger fra Guldnålen

Kaptajnvalget
Gustav Isaksen
FC Midtjylland
8.989.000
vs. AC Horsens

Igen i denne runde vil vores klare anbefaling være Gustav Isaksen. FCM er rundens klart største favorit, når de hjemme tager imod AC Horsens. Horsens lukkede fire mål ind i sidste runde og overfor et revanchelysten Midtjylland-mandskab, spår vi, at Isaksen får overordentlig gode kort på hånden til at udbygge sin målhøst.

Vejen til varians
Younes Bakiz
AaB
3.941.000
vs. OB

AaB har gang i en vild redningsmission, og de ser ud til at have fundet formen på det helt rigtige tidspunkt. To kampe i træk har de scoret fire mål og af de otte, har Bakiz tegnet sig for de tre (inkl. pokalturnering). Han er en af de mest formstærke offensivspillere i ligaen og med en popularitet på kun 3,5%, synes vi, at han er en varm anbefalin

Enableren
Alexander Busch
Silkeborg IF
2.054.000
vs. Lyngby BK

En ægte enabler finder vi i Søhøjlandet, hvor du kan erhverve Alexander Busch for kun lidt over to millioner. Han har erobret pladsen i midterforsvaret og har endda scoret to gange, hvis man også medregner hans scoring i pokalen. Silkeborg har ikke holdt nullet mange gange i denne sæson, men de er rundens næststørste favorit.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *