Motivationen er afgørende i sidste runde

Til sidste runde gælder det om at have godt styr på, hvem der har noget at spille for enten på grund af risiko for nedrykning eller mulighed for Europæiske kvalifikation. Og så er der en klub, hvis spillere har deres tanker et helt andet sted.

Vidførles 11 oplevede igen tilbagegang i runde 16. Det blev til -22 pladser og Vidførles 11 er nu placeret som nr. 186. En skuffende udgang på en ellers god Bundes Manager sæson. Nu venter så sidste runde af managerspillet baseret på Bundesligaen, og det er en uhyggelig svær runde med mange forskellige muligheder, men også en runde med mange usikkerheder.

Motiverede Mainz har momentum og hjemmebane

Når sidste runde af Bundes Manager skydes i gang lørdag kl. 15.30 med fuldt program, så vil Mainz 05 være en af mine favoritter til at sikre sig en storsejr i runden. Ganske vist har ingen af de to hold noget at spille for i forhold til slutstillingen, men Mainz forventer jeg vil lukke en flot sæson af med en 8. plads og glæde deres hjemmepublikum med en storsejr.

Samtidig vil modstanderen Eintracht Frankfurt have deres hoved et helt andet sted, da Frankfurt på onsdag d. 18. maj spiller Europa League finale i Lissabon. Én kamp som muligvis er den største og vigtigste i klubbens historie. Det er ikke blot en kamp om Europa League-trofæet, men også en kamp, der kan give Frankfurt en plads i næste års Champions League.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.041.000
1. Harry Kane
Bayern München
17.041.000
2.737.000
2. Lois Openda
RB Leipzig
11.237.000
2.507.000
3. Deniz Undav
Stuttgart
9.507.000
Holdet.dk

Af ovenstående grunde er Mainz et godt valg, og det vil være forsvarsspillerne Moussa Niakhate (4.409.000) og Alexander Hack (3.461.000), der er mest attraktive grundet deres offensive appel. Niakhate er noteret for 4 mål og et tilsvarende antal xG. Kommer der straffespark bør han tage sig af dette. Og i det hele taget har han været blandt Mainz farligste spillere i sæsonen. Men også Alexander hack har været målfarlig med 3 scoringer. Man skal dog lige sikre sig, at han er i startopstillingen, da hans plads ikke er givet.

På midtbanen kan Anton Stach (2.773.000), som Mainz tredje mest chanceskabende spiller, være en fin enabler. I angrebet ser jeg en klar fidus i Mainz topscoreren; Jonathan Burkardt (5.272.000).

Se analysen på YouTube

Vidførle kommer i nedenstående video ind på en lang række spillere, som er interessante til den kommende runde af Bundes Manager.

Ligeledes kommer han med sine overvejelser omkring spillersalg på hans eget primære hold; Vidførles 11.

Videoen udkommer forud for hver runde – og du kan abonnere på YouTube her.

3 Skarpe fra Vidførle

Den billige
Dominique Heintz
Union Berlin
2.053.000
vs. Bochum

Det fås næsten ikke billigere end Unions Dominique Heintz. Han er ikke sikker på at starte, da han har døjet med en mindre skader i over en uge. Han var dog tæt på at være klar til runde 16 – var meldingen – så mon ikke han er klar til den vigtige hjemmekamp. Spiller han ikke, kan man kigge mod Augsburgs billige Robert Gumny.

Det solide køb
Grischa Prömel
Union Berlin
4.214.000
vs. Bochum

Grischa Prömel scorede sit 7. Bundesligamål i sidste runde, og han har virkelig vist sig som en dygtig målscorer og en der kommer til mange chancer. I snit kommer han til 0,30 xG pr. kamp, hvilket vil give et mål hver tredje kamp. Hjemme mod Bochum kan det derfor meget vel blive til flere mål.

Den frække
Jonathan Burkardt
Mainz 05
5.272.000
vs. Eintracht Frankfurt

5 mio er meget at betale for en spiller til én runde, men Burkardt har potentialet til at levere et målshow i kampen mod Frankfurt. Han har scoret 11 Bundesligamål i sæsonen og scorer i snit et mål hver anden kamp – målt på xG. Burkardt har faktisk ikke haft heldet med sig, da den dygtige angriber ligger under hans xG for sæsonen.

Vidførles 11 udvalgte til 17. runde

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *