Motor Manager 2023: Tips til Canada og runde 8

Canada venter forude i Motor Manager 2023 og Formel 1. Hvor skal fokus ligge, og hvordan opsummerer vi seneste runde? Bliv klogere her med tips fra husets ekspert, Lars Kroot.

Kort om sidste løb

Igen, igen, igen tager Max Verstappen en stensikker sejr med hjem fra en løbsweekend. Ser man bort fra sejren, skete der mange ting længere nede i feltet. Vi havde noget af en overraskelse med Norris, der sluttede P3. Han fulgte det så op med en af de værste beslutninger i sving et, der gjorde, at hele hans løb var ødelagt. Perez gjorde heller ikke sig selv en tjeneste, ved at ryge ud i Q2.

Er det tid til Mercedes i Motor Manager 2023?

Mercedes fik et rigtig flot dobbeltpodium placering i Spanien. Det kommer dog også af, at Perez blev elimineret i Q2. Leclerc røg ud af Q1, og Sainz var bare ikke med på dagen. Det ser lovende ud for Mercedes, der ser ud til, at de måske godt kunne være oppe ved – eller allerede forbi – Aston Martin. Og håber man snart på en Verstappen DNF, så er det tid til at satse fuldt ud på Mercedes.

Hvad gør man med Perez?

Han skal ud. Chancen for Perez til at lave en difference… Han laver simpelthen for mange fejl til, at man med god samvittighed kan have en kører til 11 millioner som kaptajn i Motor Manager 2023, der bare slet ikke kan følge med sin holdkammerat. Man kan lave en næsten 1-1 udskiftning til Hamilton, hvis man vil gå Mercedes-vejen.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *