Runde 10-optakt: Motor Manager 2023

Der var stor succes hos ekspert Lars Kroot, da han var bedste managerbruger i runde 9. Lad os se, om du kan gøre kunsten efter i runde 10 af Motor Manager 2023, som Kroot tipper dig om her.

Kort om sidste løb

Max Verstappen. Igen en runde i Motor Manager 2023, hvor hollænderen hiver max points med hjem. Og igen en runde, hvor Perez har problemer i kvalifikationen. Denne gang fik Perez dog lidt gang i den, og fik alligevel overhalet det meste af feltet, så det kunne blive til en podieplacering. Og så gode nyheder til dem, der tog chancen og fik Norris ind på holdet. Hold da op en flot weekenden af den unge englænder. Og så hjælper det selvfølgelig også, at Aston Martin lige fik fat i FIA, så det gav et endnu bedre resultat.

Mercedes

Det var måske alligevel en runde for tidligt at få Mercedes ind. Der var ihverfald ikke meget at råbe hurra for. Der blev dog råbt på radioen. Desværre var det ikke lige, hvad Mercedes- og Hamilton-fans havde håbet på at høre. Jeg tror dog stadig på, at hvis Mercedes skal have en chance for at vinde et løb, så bliver det på Silverstone denne weekend. Har man allerede skiftet, så ville jeg holde fast. Jeg ville dog heller ikke skifte bare for denne runde, da Hungaroring nok ikke er en bane, der kommer til at være god for Mercedes.

Midfield hold

McLaren er så småt ved rigtig at sno sig fremad i tabellen. Da opgraderinger på Norris’ bil bestemt så ud til at virke, og Piastri gerne skulle få dem denne weekend – men det skal man lige selv være opmærksom på. Williams kunne også være en billig mulighed, da både Albon og Logan har fået opgraderinger på bilen. I sidste weekend fik Logan en flot p13 på en bane, hvor bilen bestemt ikke skulle have været så langt fremme.


Top 3: køb
Handel lukker om:
29
1. Yuki Tsunoda
RB F1 Team
4.663.000
15
2. McLaren MCL38
McLaren
8.587.000
15
3. Oscar Piastri
McLaren
7.320.000
-18
1. Haas
Haas
5.315.000
-18
2. Nico Hulkenberg
Haas
4.058.000
-17
3. Sergio Perez
Red Bull Racing
10.413.000
Skift ud

Kaptajnen
Max Verstappen
Red Bull Racing
16.762.000
vs.

Max Verstappen er på en mission, og der er ikke nogen ende på det, han har gang i lige nu. Vi kunne godt se en Verstappen, der vinder alle løb fra nu til slutningen af sæsonen. Realistisk set er det eneste, der stopper ham, en mekanisk DNF, eller at han bliver påkørt. Han er i hans helt egen liga.

Must have
Fernando Alonso
Aston Martin
7.370.000
vs.

Alonso leverer bare stadig hver eneste weekend, og folk har efterhånden godt set, at den snu knægt langt fra er færdig i sporten. I hvert fald set på performance. Han er også godt prissat efterhånden, men det er stadig alt for billigt for sådan en som ham. Han skal ind på holdet.

Den frække
Lando Norris
McLaren
7.202.000
vs.

McLaren har måske fundet noget performance, og vi kender Norris for at præstere nogen helt vilde ting, når man mindst forventer det. Man kunne godt se ham lave noget igen på hjemmebanen, hvis McLaren skal have nogen points med hjem til Woking.

Differential
Oscar Piastri
McLaren
5.967.000
vs.

Det samme tæller lidt for Oscar. McLaren kunne være på vej op, og i Formel 2-sæsonen, som Oscar vandt, var han fuldt dominerende på Silverstone. Det er jo selvfølgelig første gang på Silverstone i en Formel 1 bil for ham, men jeg tror stadig på, at han kan være et godt valg, hvis man vil skille sig lidt ud, og spare en million frem for Norris.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *