Motor Manager: Runde 19 er i sigte

Runde 19 er på trapperne, og fokus skifter en lillebitte smule for vores ekspert Lars Kroot. Tjek hans tips ud forud for Motor Manager 2023.

Kort om sidste løb i Motor Manager 2023

Sikke et overraskende slutresultat vi fik på runden. Ikke så meget med vinderen af løbet, som selvfølgelig blev sikkert vundet af Verstappen, men diskvalifikationen på både Hamilton og Leclerc. De havde begge en ulovlig blanke under bilen, da den var længere ude, end den måtte være, hvilke resulterede i DQ for dem begge. Man kan undre dig over, om resultatet havde været det samme for Russell og Sainz hvis de havde skulle tjekkes efter.. 

Et kaptajn valg

Samme princip som sidste runde… Vi kunne allerede i forrige løb se, at når Max ikke er 100% sikker, så sker der fejl, som kunne ses ved, at han kom for langt ud på banen, og hans sidste omgangstid i qualifying blev fjernet, og han skulle starte som 6’er. At han så kører den sikkert hjem, er så, hvad det er, men man ved aldrig, hvad der kan ske i feltet, når man ikke starter på de forreste rækker. 

Skift ikke til Ferrari eller Mercedes

Hvad end der er foregået i garagen hos de top teams, ved jeg ikke, men jeg havde nok holdt fingeren fra dem, hvis man ønskede at skifte.. det er for risikabelt til mit Motor Manager 2023.

3 tips til runde 19

Kaptajnen
Max Verstappen
Red Bull Racing
19.470.000
vs.

Verdensmester fem runder før sæsonen slutter… Ja, det fortæller, hvor god hollænderen har været i år. Han er stadig det mest sikre kaptajnvalg, da der ikke er det åbenlyse alternativ.

Must have
Lando Norris
McLaren
9.027.000
vs.

Jeg har haft min skepsis, men nu må jeg også snart give mig. Jeg har haft mere fidus til Alonso end Norris i løbet af sæsonen, men nu er det også slut. Norris har næsten ikke en dårlig weekend mere, og siden de har fået opgraderinger på bilen, har han virkelig bare haft godt resultat efter godt resultat. En sejr ligger snart og venter. 

Den billige
Yuki Tsunoda
AlphaTauri
4.950.000
vs.

Den unge japaner kunne være en glimrende mulighed som et billigt alternativ, og med det flotte resultat og en hurtigst omgangstid, kunne det være et momentumsboost for ham. 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *