Motor Manager – runde 4: Alt kan ske i Baku

Fjerde runde af Motor Manager 2023 står for døren. Denne gang skal der køres i Azerbajdsjan, hvor der især er lagt op til tætte kampe i toppen af feltet. Formel 1-ekspert Lars Kroot giver dig her sine tips til den kommende runde.

Kort om sidste runde

Hvor skal man næsten starte. Qualifying var noget af en overraskelse, da Perez allerede røg ud i Q1, da der var en mekanisk fejl på bilen, der gjorde, at han ikke kunne dreje. Ejer man Perez, ville jeg dog stadig tage det med ro. Mercedes viste sig at være den helt store overraskelse, da de fik begge biler i top-3 i qualifying. Det er svært at sige, om det var en one off præsentation, men det er i hvert fald noget at holde øje med i fjerde runde af Motor Manager 2023.

Sprint er tilbage 

Sprint race er tilbage denne weekend. Ikke at dette skulle have den store forskel på, hvordan weekenden foreløber sig, men det er værd at have med i overvejelserne, hvis man tænker at skifte. Efter sigende skulle sprinten være ændret til denne weekend, men man har stadig ikke fået en officiel udtalelse fra F1. Hold dog øje med, om transfer lukker allerede fredag.  

X-factor

Det ligger rigtig tæt i toppen af spillet, og vil man gerne skille sig ud, så er der to oplagte muligheder, der begge ligger omkring de 4 millioner. Henholdsvis Alex Albon og Yuki Tsunoda er begge mulige valg, da det er de 2 kørere i spillet med laveste populationsprocent. Tsunoda har nu 3 weekender i streg lavet en fin vækst, og nu i hans 3. sæson begynder han endelig at vise farten, og de dumme fejl man altid plejede at se, er så småt ved at forsvinde. Albon er også virkelig ved at finde formen. Dog har han haft 2 uheldige resultater, efter at han ellers lå rigtig godt i feltet sidste gang i Australien. Og med alle de ting, der plejer at ske, i Baku, kunne dette være runden, hvor man kan rykke sig med et ualmindeligt valg.

Top 3: køb
Handel lukker om:
45
1. Lando Norris
McLaren
10.355.000
45
2. George Russell
Mercedes
9.400.000
29
3. McLaren
McLaren
10.690.000
-48
1. Ferrari SF-24
Ferrari
9.508.000
-45
2. Carlos Sainz
Ferrari
8.966.000
-27
3. Ferrari
Ferrari
10.845.000
Skift ud
Kaptajnen
Max Verstappen
Red Bull Racing
14.892.000
vs.

Max Verstappen er den sikre kaptajn. Vi er stadig tidligt i spillet, så der er ingen grund til at satse butikken, hvis man ligger godt med i front. Med den bil Red Bull har, er det svært at se forbi Max.

Must have
Fernando Alonso
Aston Martin
6.160.000
vs.

Alonso viser gang på gang, at alderen ikke er en hindring for ham ude på banen. Kombinationen af en af de bedste kørere henover de sidste 2 sæsoner, og den anden hurtigste bil i feltet, så er det simpelthen et must have til under 6 millioner.

Enableren
Alexander Albon
Williams
4.132.000
vs.

Selvom han ikke har afgivet det helt store fra sig i form af points, så er potentialet der helt bestemt. Han kunne sagtens være en af de helst store i løbet her i Baku, hvor der altid sker ting, man ikke lige regner med.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *