Must have til 7.500.000 lørdag

Få rundens lynholdsanbefalinger til Bundesligaen lørdag og ikke mindst til Serie A søndag, der byder på hele 6 kampe.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til runde 3 i både La Liga, Bundesligaen og Premier League. 

Og så er der Serie A lørdags- og søndagsbold samt rundespil!

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Weekendens spil på Lynholdet

I weekenden er der følgende spil på Lynholdet. Står du og mangler en billig spiller med x-faktor, kan det være en god idé, at kigge efter holdenes straffesparksskytter, der ofte kan fås billigt. Du kan på bloggen finde oversigt over alle straffesparksskytterne i sidste sæson fra La Liga, Superligaen og Premier League.
 
 

 

Bundesliga Lørdagsbold – 100 kr.

Freiburg, Union og Wolfsburg

Der er tre hold der er yderst oplagte til den kommende runde. Tre hold som alle er i rigtig fin form og med spillere med den helt særlige x-faktor. Mens storklubberne mødes i opgørene Leverkusen – Dortmund og Leipzig – Bayern, så harFreiburg og Union meget overkommelige hjemmekampe mens Wolfsburg møder oprykkerne fra Greuther Fürth.

Den billige
Nico Gieselmann
Union Berlin
3.000.000
vs. FC Augsburg

Union Berlin tager hjemme imod FC Augsburg, og med den form de to mandskaber har vist i de første 3 runder ligner det en sejr til Union – og sandsynligvis med et rent mål. Ikke nok med at der ligger et rent mål og vente, så har Gieselmann også vist sin målfarlighed med 2 scoringer i de første kamp fra hans plads som wingback.

Vidførles fidus
Florian Kainz
FC Köln
4.500.000
vs. Freiburg

Det er en svær udekamp, der venter FC Köln, men Florian Kainz indeholder så meget x-faktor, at han er min frække anbefaling til runden. Kainz har lavet2 mål og 1 assists i de første 3 kampe i sæsonen, og for FC Köln ligger han på ca. 0,25 xG90 og 0,35 xA90. Det er nogle uhyre flotte tal for den dygtige offensiv spiller.

Must have
Wout Weghorst
Wolfsburg
7.500.000
vs. Greuther Fürth

Jeg kan ikke komme uden om Wout Weghorst til denne runde. Wolfsburg er store favoritter modet Greuther Fürth hold, hvis forsvar har været i store vanskeligheder i de første 3 runder og ingen andre hold har afgivet flere chancer end netop Greuther Fürth. Det bør være guf for målfarlige Weghorst.

Serie A Søndagsbold – 100 kr.

6 kampe med masser af mål

Serie A er lig med mål og søndag er der hele 6 Serie A kampe startende fra klokken 12.30, hvor spillet åbnes af kampen mellem Sampdoria og Inter. Det er således en kærkommen mulighed for at få foræret Inters startopstilling – bl.a. med særlig opmærksomhed på om Darmian igen spiller wingbacken, da han med en pris på kun 4.000.000 er særdeles attraktiv. Søndagsspillet byder også på to af de store profiler fra sidste runde Deulofeu og Pussetto, når Udinese måske får endnu en sejr mod svage Spezia.

Den billige
Ignacio Pussetto
Udinese
3.500.000
vs. Spezia

En midtbanemand til kun 3.500.000 er billigt, og når han tilmed er et af rundens mest interessante køb selv når vi ser bort fra prisen, så er han selvskreven som “den billige”. Pussetto spiller angriber og scorede Udineses første mål i sidste runde.

Vidførles anbefaling
Joao Pedro
Cagliari
5.500.000
vs. Genoa

Pedro scorede 14 gange i sidste sæson og han erstartet denne sæson i samme forrygende form. I første runde blev det til to scoringer hjemme på Sardinien og i sidste kamp ude mod AC Milan leverede han en assist til holdets enlige mål.

Must have
Tammy Abraham
Roma
5.500.000
vs. Sassuolo

Tammy Abraham har fået en forrygende start på sæsonen i Italien. To assists i først kamp blev vekslet til en scoring i den seneste kamp og mod Sassuolo bør der bestemt komme flere Roma mål – og meget peger i retning af, at Tammy Abraham vil have sidste eller næstsidste fod på de romerske scoringer.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇮🇹 Baggios pisks italienske anbefalinger 🇮🇹

Serie A ekspert Christian Nørgaard kommer i podcasten Baggios pisk med anbefalinger til weekendens serie A kampe. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇩🇪 Vidførles tyske anbefalinger 🇩🇪

I Vidførles Youtube-videooptakt kommer Bundesligaeksperten med en lang liste af anbefalinger til weekenden. Du kan læse anbefalingerne og se videoen her.

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *