NFL WEEK 3: Chargers RB’s løber over Panthers

Som altid er søndag lig med NFL, og der er igen masser af spillere at vælge imellem, når der skal sættes et Lynhold.

En oplagt kamp at vælge spillere fra er opgøret mellem Dallas Cowboys og Seattle Seahawks. Seahawks har i Russel Wilson en af ligaens bedste runningbacks og i manager perspektiv den hidtil bedste på positionen med 9 kastede touchdowns. Det kan blive en shootout i Seattle, men jeg frygter lidt en gentagelse af sidste møde mellem de to hold. Her endte en noget uskøn affære med 24-22.

I stedet har jeg kastet min kærlighed på Kyler Murray. Det sikre valg. Detroit har afgivet 7. flest point til modstandernes quarterbacks indtil videre. Så der burde være rig mulighed for, at Murray kan lave masser af point.

Og så er der jo DeAndre  Hopkins som virker til at have fået en god kemi med hans nye quarterback. Hopkins ville være mit førstevalg til runde på WR-position, men pengene rakte desværre ikke så langt.

Sæt dit managerhold på Lynholdet.dk

Chargers Defense og runningback

Valget af runningback og Defense hænger sammen i denne runde. Los Angeles Charges (og ikke San Diego som der står i spillet) møder et Carolina Panthers hold, der i sidste runde mistede stjernen over dem alle i Carolina; Christian McCaffrey. I forvejen havde Panthers haft svært ved at score point, og henset til at de nu har en uprøvet runningback på banen, formentlig Mike Davis, og Teddy Bridgewater på quarterbacken, får de det uhyre svært mod et Chargers Defense, der i sidste runde holdt Kansas City på kun 23 point.

Den korte tid som jeg forventer at Carolinas offense kommer til at have bolden, giver masser af tid til, at Austin Ekeler kan løbe bolden for Chargers. På den negative side kommer han til at dele den megen possesion-tid med Joshua Kelley, der er en anelse billigere og står til 5 mio. Jeg vælger at lægge det mere for Ekeler, da han hidtil i sæsonen har været lidt mere effektiv. Men han er kun marginalt bedre end Kelley.

Wide receiver
Terry McLaurin
Washington
5.500.000
vs. vs Cleveland Browns

McLaurin har startet sæsonen med et par hårde modstandere, men har alligevel fået 12 receptions for 186 yards og et touchdown. Browns har ligaens 5. dårligst pass defense, og når hvert fjerde target er til McLaurin er der potentiale til en stor kamp.

Wide receiver
Allen Robinson
Chicago Bears
6.500.000
vs. Atlanta Falcons

Allen Robinson har ikke fået en fantastisk start på sæsonen, men mod Falcons dårlige pass defense bør der være rigtig gode muligheder for en top præstation for Robinson.

Runningback
Miles Sanders
Philadelphia Eagles
6.500.000
vs. Cincinatti Bengals

Sanders var skadet i uge 1, men kom tilbage i uge 2 og spillede en fin kamp. Sanders er stort set Eagles eneste våben i offensiven og mod et Bengals hold der har afgivet 3. flest point til runningbacks i sæsonen, bør der være potentialet til en top3 præstation i runden.

Hvis du vil have flere tips til dine managerhold, så hør også manager-podcasten Klubhuset.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *