NFL WEEK 4: Læg dine Dollars på Dallas

Uge 4 i NFL byder på et rigtig godt match-up for Cowboys’ kasteglade offensiv. Få dine Lynholdet managertips her.

Russel Wilson har været helt fantastisk i denne sæson af NFL. Mod Miami Dolphins dårlige defense er han et oplagt valg på quaterback positionen. Det samme er hans to top wide receivere Lockett og Metcalf også, men der vil også være andre veje til succes…

Sæt dit hold på Lynholdet.dk

Dallas Cowboys pass-offense vs. Cleveland Browns defense

Browns har haft godt styr på modstandernes runningbacks i år og rangerer som et af de bedste forsvar mod løbespillene. Når det kommer til deres pass defense har de straks større problemer. Det bør derfor være ren guf for kasteglade Dak Prescott (9.5), der har kastet for flest yards i denne sæson.

Prescott mangler heller ikke spillere at kaste til. Med både Cooper, Lamb og Gallup (6.0) er mulighederne mange. Sidstnævnte har jeg særlig fidus til efter en flot præstation i sidste runde, hvor det blev til 138 yards og et touchdown. Gallup har muligheden for at blive en af rundens bedste receivere og fik i sidste runde en mærkbar forøgelse af sine targets.

 

Giants offensiv er både svag og skadesramt

“Den enes død, den andens brød” siger et gammelt ordsprog. Når det kommer til Giants offensiv, er det lige præcis, hvad der er tale om. Giants har afgivet næst flest point til modstandernes defense. Det ser ikke ud til at blive bedre, da skaderne vælter ned over holdet. Rams Defense har ikke været synderlig imponerende i år, men ethvert Defense i NFL bør kunne holde Giants offense på ganske få scoringer.

Runningback
Carlos Hyde
Seattle Seahawks
4.000.000
vs. Miami Dolphins

Chris Carson er skadet og i opgøret mod Dolphins svage defensiv, bliver det Carlos Hyde, der får lov at løbe bolden. Jeg forventer en tidlig føring, og masser af carries til Carlos Hyde.

Runningback
Alvin Kamara
New Orleans Saints
9.500.000
vs. Detroit Lions

Kamara var sidste rundes profil, og med en skade til Michael Thomas vil Kamara fortsat få en masse at lave, når man møder et af NFLs dårligst forsvar mod løb.

Hvis du vil have flere managertips, så find podcasten Klubhuset i din podcast app.

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker
Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *