NFL Wildcard weekend: 4 anbefalinger til dine lynhold

I weekenden den 9. – 11. januar afvikles NFLs Wildcard weekend. 12 af NFLs bedste hold skal i seks kampe dyste om, hvilke hold der skal videre til Divisional weekend den 16. – 18. januar.

På Lynholdet er der oprettet to spil til weekendens kampe. Det ene spil dækker lørdagens 3 kampe, mens det andet spil indeholder de 3 kampe som afvikles om søndagen. De to spil er fuldstændig uafhængige af hinanden.

Quarterback lørdag anført af Brady

I “NFL Wildcard Weekend: Saturday – 100 kr.” er første kamp kl. 19:05, hvor Buffalo Bills tager imod Indianapolis Colts. Bills offense har været fantastisk i denne sæson – først og fremmest pga. Josh Allen, der også blev den næst højst vækstende spiller i Football Fantasy 2020. I den anden kamp med kampstart 22:40 skal Seattle Seahawks med Russel Wilson og hans to fantastiske wide receivere Metcalf og Lockett forsøge at leve op til favoritværdigheden mod Los Angeles Rams.

Sidste kamp starter først lørdag nat kl. 02.15, hvor Tom Brady og hele hans stjernebesatte receiver korps, skal sende sæsonens overraskelse Washington ud af slutspillet.

Du kan sætte dit Lynhold her til lørdagens kampe.

Søndags-football og stjernerunningbacks

I “NFL Wildcard Weekend: Sunday – 100 kr.” starter aftenen igen kl. 19:05, når Derek Henry og Tennessee Titans hjemme i Nashville skal have besøg af Baltimore Ravens. Senere på aftenen venter opgøret mellem Chicago Bears og New Orleans Saints anført af stjernen Alvin Kamara. Spillet afsluttes med opgøret mellem Cleveland Browns og Pittsburg Steelers, hvor Browns ved hjælp af Nick Chubbs løbeevner skal forsøge at skabe overraskelsen.

Du kan sætte dit Lynhold til søndag her.

Du kan høre alle anbefalingerne fra Andreas Vidførle-Pedersen ved at høre den nye 19 minutters minipodcast Klubhuset Solo (NFL-optakten starter fra 13:03):

Lørdagsanbefaling - Runningback
Jonathan Taylor
Indianapolis Colts
10.000.000
vs. Buffalo Bills

En kedelig start på sæsonen blev ændret til en vanvittig afslutning for Jonathan Taylor, der i sæsonens sidste 5 uger ikke lavede under 1500 point en eneste gang og lavede 8 touchdowns. Bills defense er ligeledes det forsvar, der afgiver flest point til modstanderen runningbacks af alle holdene, der er i aktion lørdag.

Lørdagsanbefaling - Tight End
Cameron Brate
Tampa Bay Buccaneers
5.000.000
vs. Washington

Tight End er generelt den mindst vigtige plads, og den hvor du får færrest point for dine penge. Der bør således sparres og i Brate får man en Tight end, der har muligheden for at gribe et touchdown, og hvis Gronk bliver skadet vil Brate være klar til at tage over.

Søndagsanbefaling - Wide receiver
Marquise Brown
Baltimore Ravens
8.000.000
vs. Tennessee Titans

Ved at købe Brown sparer man lidt penge, men han har også muligheden for at blive bedste wide receiver i søndagsspillet. Brown og Ravens møder et Titans hold, der har givet næst flest point væk til modstandernes wide receivere. Læg der til at Brown har lavet 6 touchdowns i de sidste 6 kampe.

Søndagsanbefaling - DST
Pittsburgh Steelers Defense
Pittsburgh Steelers
7.500.000
vs. Cleveland Browns

Bears er formentlig den svageste offensiv i søndagsprogrammet, hvorfor Saints kan være fristende. Men i NFL sæsonens 17 uger var kun et hold stærkere end Steelers DST. Særligt på hjemmebane leverer Steelers DST de bedste præstationer, så der er ingen vej uden om Steelers DST.

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *