Nyt managerspil til genåbningen af Bundesligaen

Bundesligaen starter igen lørdag, og trænger du til at pleje dit manager-gen, kan du som noget nyt sætte hold til hele runden på Lynholdet. Podcasten Klubhuset ser nærmere på det anderledes spil & de bedste fiduser,

Efter to måneders tørke er fodbolden endelig tilbage, når bolden atter ruller i Bundesligaen fra på lørdag. Som managerspiller er det et imødeset øjeblik, men mange sidder nok i den situation, at de enten ikke har oprettet hold til Bundes Manager Forår eller hænger fast i den tunge ende. Der er brug for et nyt managerspil til at tilfredsstille entusiasmen.

Derfor kan du som noget nyt oprette et managerhold baseret på alle weekendens kampe i 26. runde af Bundesligaen på Lynholdet. Vi har sat indskudsatsen ned til beskedne 50 kroner, som inden weekenden er omme, kan komme mange foldigt igen. Og skulle du have lyst, kan du også sætte hold alene til lørdagen eller søndagens kampe. Men hvordan skal man gribe det anderledes spil an, og hvordan forbereder man sig ovenpå den lange pause? Det ser Klubhuset nærmere på i deres podcast, hvor de deler ud af deres bedste råd til Lynholdet.

Et anderledes spil – også alligevel ikke..

Det er naturligvis noget andet at sætte managerhold til én runde fremfor en halvsæson. Den langsigtede planlægning erstattes af et ensidigt fokus på den kommende runde. Spillerpriserne & pointsystemet på Lynholdet er også en smule anderledes end du er vant til i det almindelige managerspil på holdet.dk. I stedet er priserne på spillerne i højere grad sat efter, hvor formstærke de er & hvilken modstander, de skal møde i den kommende runde. Pointsystemet er også lidt anderledes. Eksempelvis gives der hverken point eller strafpoint for sejr og nederlag. Du skal derfor stille skarp på de spillere, der scorer, assisterer eller holder målet rent. Pointsystemet minder dog alligevel ret meget om det, du kender. Eksempelvis giver et mål af en angrebsspiller 100 point på Lynholdet fremfor 100.000 i de sædvanlige managerspil. Det er dog meget vundet ved kort at studere pointsystemet. Det gør du inde på lynholdet.dk.

Vil du have andre perspektiver på, hvad de anderledes forhold betyder for dig som managerspiller, kan du med fordel smide Klubhusets podcast i ørene. Den finder du her eller i din foretrukne podcast-app.

Her finder du også eksperternes bedste tips til weekendens spil på Lynholdet. Her er et udpluk af de billigere anbefalinger, som kan frigive budget til prominente navne, som Robert Lewandowski (10.000.000) & Erling Håland (7.000.000).

Angriberen
Jhon Cordoba
F.C. Köln
4.000.000
vs. Vs. Mainz

“Cordoba har en stor aktie i, at Köln henover de seneste 10 kampe har hentet 21 point, og gået fra en håbløs til fordelagtig position. 8 mål har angriberen leveret i perioden, hvor han særligt har været skarp på hjemmebane. Mainz ligner næste offer i rækken” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Midtbanen
Christoph Baumgartner
Hoffenheim
3.500.000
vs. Hertha Berlin

“Med 3 mål & 3,6 expected goals i de seneste 7 kampe før pausen var unge Baumgartner igang med sit gennembrud. Mon ikke, at han har kunne holde gejsten oppe imellemtiden? Modstanderne fra hovedstanden har tilmed lignet et hold i opløsning” – Frederik Ingemann.

Forsvareren
Jose 'Angelino' Tasende
Leipzig
3.500.000
vs. Freiburg

“Leipzig er rundens næststørste favorit og lejesvenden fra Manchester City, Angelino, er udsigt til at spille wingback – en position, som han allerede flere gange har kvitteret for med mål & assists i sin korte tid i danskerklubben” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Sætter du et Lynhold til hele runden deltager du som noget ekstra automatisk i vores nye præmiekonkurrence “Klubhuset – Bundesliga Rangliste”, hvor dine præstationer henover de kommende tre runder i Bundesligaen lægges sammen.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *