Optakt: 10. etape af Tour de France 2021

Efter en velfortjent hviledag får sprinterne en chance på 10. etape. Den flade etape med mål i Valence kan give Cavendish sin tredje sejr i årets Tour de France.

9. etape var særdeles tæt på at koste Mark Cavendish og Chris Froome løbet, men de to briter nåede lige akkurat ind inden for tidsgrænsen. Værre gik det for de franske sprintere Bryan Coquard og Arnaud Demare, der måtte udgå efter at have misset tidsgrænsen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Jumbo-Visma
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Jumbo-Visma
15.512.000
Holdet.dk

Husk dernæst også på at Tim Merlier udgik undervejs på etapen, ligesom Mathieu van der Poel stoppede før 9. etape. Ja, så har du et meget decimeret sprinterfelt tilbage.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Touren.

Ryttertips til 10. etape

Tim Merlier lignede løbets hurtigste sprinter, mens Mathieu van der Poel var eminent i leadout-arbejdet. Arnaud Demare var på forhånd én af løbets bedste sprintere, men årets løb var ikke meget værd for Demare. Det åbner en motorvej for Mark Cavendish.

Favoritten
Mark Cavendish
Deceuninck-Quick Step
7.943.000
vs.

Mark Cavendish var tæt på at give op på 9. etape, men han kæmpede sig igennem og ligner nu feltets klart hurtigste mand. Spørgsmålet er om han er mærket efter dagene i bjergene, men hvis benene er gode, bliver han særdeles svær at slå sådan som løbet har udviklet sig.

Outsideren
Jasper Philipsen
Alpecin-Fenix
6.639.000
vs.

Jasper Philipsen har lignet én af de bedste sprintere, men denne gang skal han præstere uden Mathieu van der Poel og Tim Merlier, der begge har arbejdet eminemt for Philipsen. Det betyder, at han ikke starter spurten i gunstig position, og jeg tror egentligt, at det koster for ham – men han bør stadig køre top5.

Jokeren
Rick Zabel
Israel Start-Up Nation
2.750.000
vs.

Israel sprinter ikke for Rick Zabel som udgangspunkt, men han har kørt to top15-placeringer hjem indtil videre. Han er leadoutrytter, men sprinteren Andre Greipel har ikke imponeret indtil videre, hvilket åbner døren for at Rick Zabel kan få en lille chance for at sprinte med – eller i al fald bare placere sig langt fremme.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Tour de France-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *