Optakt: 10. etape af Vuelta a España 2020

Sprinterne får en ny chance på 10. etape, men et stigende finaleopløb tilføjer lidt spænding til fredagens Vuelta-etape.

9. etape så ud til at forløbe planmæssigt, da Sam Bennett kørte først over stregen. En irregulær spurt kostede dog en deklassering, og i stedet blev det tyske Pascal Ackermann, der vandt etapen.

Retfærdigt? Pas. Bennett laver en manøvre, der kan give en straf, men som ofte ikke gør det. I dag blev der trukket en streg.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

Dermed er ireren nok lidt ekstra tændt til morgendagens etape, hvor man igen må forvente at han er med fremme.

Ryttertips til 10. etape

10. etape slutter nemlig med et opløb, der stiger en anelse over de sidste to kilometer. Det er ikke en decideret bakke, men hårdt nok til at sætte nogle sprintere ud af spillet.

Favoritten
Sam Bennett
Deceuninck-Quick Step
12.033.000
vs.

Sam Bennett er blandt de bedste sprintere, når opløbet stiger. Det beviste han også i sidste års udgave af Vuelta a España, hvor han igen og igen satte de øvrige sprintere på plads. Samtidigt er han nok også ret indebrændt efter deklasseringen på 9. etape. Han er min favorit til at vinde.

Outsideren
Alex Aranburu
Astana
6.689.000
vs.

Alex Aranburu er ingen stor vinder, men han er en ret stærk afslutter, særligt i de lidt hårdere afslutninger. Aranburu blev for eksempel nummer fire på den drilske 1. etape i Vuelta a Burgos, og han er allerede to gange i Vueltaen kørt en top10-placering hjem. Der bør være gode muligheder for en tredje top10-placering på 10. etape.

Jokeren
Gonzalo Serrano
Caja Rural
2.314.000
vs.

Han har ikke vist meget form i årets løb, men finalen bør passe pænt til Gonzalo Serrano, der sporadisk har brilleret i de hårde sprinteropløb. Han er for ustabil til at man kan stole alt for meget på ham, men han er en potentiel top15-kandidat, og hvis økonomien presser lidt, så er han et kort, man kan overveje at spille.

Du kan også få flere managertips ved at følge Klubhuset i din favorit podcast app:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *