Optakt: 12. etape af Vuelta a España 2021

Efter finalefesten på Valdepeñas de Jaén bliver det sandsynligvis et udbrud, der skal kæmpe om sejren i Córdoba.

Primoz Roglic var presset en anelse, men han endte alligevel med at være den stærkeste mand på Valdepeñas de Jaén. Det blev nemlig som tippet en klassementsdyst, om end danske Magnus Cort kæmpede til det sidste for at forhindre det.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Jumbo-Visma
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Jumbo-Visma
15.052.000
Holdet.dk

På 12. etape er jeg også overbevist om, at det bliver udbruddet, der skal køre om sejren. Nok er der stigninger, men de er placeret for langt fra målstregen til at favoritterne har interesse i at gøre noget der.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Vueltaen.

Ryttertips til 12. etape

Med det in mente er det tid til at kigge efter udbrudsryttere, der kan ramme udbruddet, som klatrer godt nok til at klare stigningerne og som eventuelt har en fornuftig spurt.

Favoritten
Maximilian Schachmann
Bora-hansgrohe
7.730.000
vs.

Maximilian Schachmann har ikke vist alverden i den anden halvdel af sæsonen, men jeg går stadig med tyskeren. På den her etape bør han have særdeles gode chancer, og han kan forsøge at rykke væk på sidste stigning. I topform ville han klart været en kandidat.

Outsideren
Magnus Cort
EF Nippo
7.943.000
vs.

Magnus Cort ville nok være min favorit, hvis ikke han havde brændt energien af på Valdepeñas de Jaén, hvor han næsten hold feltet bag sig. Det er imponerende, hvordan han formår at holde et jagende felt bag sig. Er han frisk, kan han forsøge igen — men alle vil kigge mod ham. Utvivlsomt.

Jokeren
Quinn Simmons
Trek-Segafredo
2.639.000
vs.

Havde jeg frit valg på alle hylder til under 4 millioner, så hed min joker Andreas Kron eller Odd Christian Eiking – men de er allerede for populære. I stedet bliver det min amerikanske ven, Quinn Simmons, som jeg allerede har peget et par gange.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Vuelta-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *