Optakt: 13. etape af Vuelta a España 2020

Enkeltstarten bliver sandsynligvis den vigtigste etape i årets løb. Jeg regner med at Primoz Roglic tæsker sig tilbage i førertrøjen.

Hugh Carthy satte alt og alle på plads på 12. etape, der sluttede på Angliru-stigningen. Primoz Roglic kom i problemer, men han forsvarede sig så fint, at kun uheld holder ham fra den røde førertrøje efter 13. etapes enkeltstart.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

Og kigger man på ruten fremadrettet, er det svært at se ham tabe den. Det kan lade sig gøre – se blot Tour de France 2020 – men han er massiv favorit til at vinde hele løbet. Og det endda på trods af at han end ikke ejer den røde førertrøje endnu.

Ryttertips til 13. etape

Én ting er sikkert. Det bliver ikke et udbrud, der sejrer på 13. etape. Her er mit bud på løbets afgørende enkeltstart.

Favoritten
Primoz Roglic
Jumbo-Visma
15.687.000
vs.

Primoz Roglic er favorit til at vinde Vuelta a España, og det er han på grund af denne etape. Roglic bør vinde og sætte så meget tid i banken på rivalerne, at han bliver svær at besejre på de resterende etaper. Man kan sige, at han selvfølgelig lige har tabt en Grand Tour på enkeltstarten, men jeg tvivler på, at det sker igen.

Outsideren
Remi Cavagna
Deceuninck-Quick Step
4.680.000
vs.

Remi Cavagna har ved et par lejligheder vist, at han er flyvende. Franskmanden er en specialist udi disciplinen, og han bør være den rytter, der har størst chance for at slå Primoz Roglic. Han er også allerede den mest handlede rytter til denne etape, og det er der ingen grund til at ændre: Han skal ind på dit hold.

Jokeren
Jannik Steimle
Deceuninck-Quick Step
3.183.000
vs.

De fleste vil måske pege mod Ian Garrison her, og Garrison er da også et åbenlyst talent, men jeg går med holdkammeraten Jannik Steimle: Han har bare vist mere i enkeltstartsdisciplinen i 2020, virker til at være godt kørende, og han kan nemt ende med at overgå Garrison. Han er mit bud på at flankere holdkammeraten Cavagna.

Du kan også få flere managertips ved at følge Klubhuset i din favorit podcast app:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *