Optakt: 14. etape af Tour de France 2021

Samtlige lykkeriddere i Tour de France har sat en stor, rød cirkel rundt om 14. etape. Den kuperede etape til Quillan skriger nemlig udbrud, og det kan blive noget af et lotteri.

Mark Cavendish gjorde det – han vandt en etape til ære for optakten!

Samtidigt fik han også tangeret Tour-rekorden for flest etapesejre med 34 af slagsen, og da 19. etape kan ende i en massespurt og 21. etape med sikkerhed ender i en massespurt, ja, så har han ganske pæne chancer for at nuppe rekorden for sig selv med enten 35 eller 36 sejre.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Team Visma | Lease a Bike
15.512.000
Holdet.dk

Men først venter en række hårde etaper, og her kommer Cavendish til at få rigeligt travlt med at holde sig inden for tidsgrænsen.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Touren.

Ryttertips til 14. etape

Løbets 14. etape er en kuperet en af slagsen, men da der er en åben finale – dvs. en bakke et stykke fra målstregen og ellers fladt opløb – ja, så holder feltet næppe samling på noget som helst. Rytterne er trætte. Der kommer til at være et større udbrudslotteri.

Favoritten
Wout van Aert
Jumbo-Visma
11.589.000
vs.

Uanset hvilket scenarie, 14. etape ender med, så kan Wout van Aert være med. Sammen med Julian Alaphilippe og Matej Mohoric er han mine overordnede favoritter til at vinde etapen. Alle tre har vundet, og det stiller nogle gange sulten, men alle vil ud over stepperne og gå efter endnu en triumf. Wout van Aert er favoritten.

Outsideren
Matej Mohoric
Bahrain-Victorious
5.971.000
vs.

Matej Mohoric har dage, hvor han er helt ustoppelig – fx som på 7. etape af Tour de France i år, hvor han vandt. Sloveneren kan det hele, og på sådan en etape som denne, hvor det handler om udholdenhed og styrke, der bør han have ganske gode muligheder.

Jokeren
Franck Bonnamour
B&B Hotels p/b KTM
2.551.000
vs.

Jeg går med form, når det kommer til jokeren. Jeg ville klart gå med Omar Fraile, der ikke har vist alverden, men som soleklart er i god form – desværre er han bare på hvert tredje hold og altså langt over grænsen på 2 %. Bonnamour har været fint kørende, og det er sikkert og vist at B&B Hotels vil satse på at få så mange som muligt i udbrud.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Tour de France-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *