Optakt: 16. etape af Tour de France 2021

Efter hviledagen står den på tre bjergetaper på stribe – den første er dog nem og åben, hvilket betyder at vi med garanti får et udbrud, der kører afsted.

16. etape er en bjergrig affære, men bjergene kommer langt fra målstregen – det gør alt andet lige at det nok ender med at et udbrud sejrer hjem. Akkurat som det har været tilfældet på alle åbne etaper indtil videre.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Team Visma | Lease a Bike
15.512.000
Holdet.dk

Der er ikke et hold, der har interesse i at holde tingene samlet, og særligt ikke på en etape som denne, hvor finalen absolut ikke er svær nok til klassementsrytterne.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Touren.

Ryttertips til 16. etape

Med udgangspunkt i et udbrud, ser min vurdering sådan ud:

Favoritten
Wout van Aert
Jumbo-Visma
11.714.000
vs.

Wout van Aert er den rytter, der har evnerne til at klare etapen bedst: Han klatrer godt, han er fremragende nedkører og han klarer både flad vej og spurten helt eminent. Jeg frygter dog at han er rytteren, som alle kører imod, og så plejer det at være svært at være i et udbrud som ene mand. Måske sender Jumbo-Visma tre mand igen?

Outsideren
Omar Fraile
Astana
2.740.000
vs.

Det første navn jeg tænkte på, da jeg så den her etape, var Omar Fraile. Det holder jeg fast i. Spanieren fra Astana er i fin form, men han har ikke vist det meget under årets Tour de France. Det bør han få mulighed for på denne etape, og i en lille gruppe har han en ganske god spurt.

Jokeren
Brent van Moer
Lotto-Soudal
3.948.000
vs.

Brent van Moer er en udbrudsspecialist af de helt store. Han “spilder” mange kræfter ved at angribe på flade etaper, men indtil videre har det jo båret ganske fint frugt. Jeg gad godt se ham på en etape som den her, for jeg tror, at hans store motor kan lave ballade.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Tour de France-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *