Optakt: 16. etape af Vuelta a España 2021

16. etape er en flad en af slagsen, men det er ikke givet på forhånd at sprinterne skal spurte om sejren. Der er nemlig enkelte bakker undervejs, ligesom sprinterne er ved at være trætte.

Efter en velfortjent hviledag er rytterne klar til at hoppe på sadlen igen og cykle mod Santa Cruz de Bezana.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

I rutebogen står der, at det er en flad etape, og det er det også – der er et par bakker undervejs og sprinterne er ved at være trætte, men jeg hælder til at sprinterne skal spurte om sejren.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Vueltaen.

Ryttertips til 16. etape

Derfor går jeg med en massespurt – men trods den flade etape vil jeg ikke blive overrasket, hvis et udbrud sejler væk: Der er få sprinterhold tilbage, sprinterne virker trætte. Jeg vurderer den 65/35 i sprinternes favør.

Favoritten
Arnaud Demare
Groupama-FDJ
9.186.000
vs.

Det har ikke fungeret optimalt for Arnaud Demare indtil videre, men når trætheden sætter ind hos de øvrige sprintere, bør han være én af dem der er mest friske. Groupama-FDJ har ikke fået noget ud af løbet – det skal de ændre på nu.

Outsideren
Alberto Dainese
Team DSM
4.534.000
vs.

Alberto Dainese har kørt flot i spurterne i årets løb, og jeg forestiller mig at DSM har interesse i at hjælpe med at holde feltet samlet med henblik på en massespurt. Han bør være en klar kandidat til en ny top3-placering i en massespurt.

Jokeren
Itamar Einhorn
Israel Start-Up Nation
2.165.000
vs.

Jeg kan godt frygte for at Einhorn ikke sidder med i spurten, men til prisen og med betingelserne er han det bedste valg. Såfremt det bliver en spurt har han vist, at han har top5-potentiale.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Vuelta-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *