Optakt: 17. etape af Tour de France 2021

De to kommende etaper bliver de vigtigste i løbet med to bjergafslutninger. På 17. etape venter Col du Portet – her er vores optakt.

16. etape blev en etape akkurat som ventet, bare med andre ryttere end jeg havde forudset. Sådan kan det gå, særligt når udbruddet tager så mange kilometer at blive etableret.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Team Visma | Lease a Bike
15.512.000
Holdet.dk

Til sidst tog Patrick Konrad en flot sejr. Ham har jeg tippet et par gange herinde, og han er én af mine favoritter af flere årsager: han er uhyre stabil, altid med fremme og fordi han aldrig rigtig har vundet noget før i dag, har han historisk set været ret undervurderet. Det ændrer sig nok nu.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Touren.

Ryttertips til 17. etape

17. etape kan sagtens ende i udbrud. Der er vel ikke rigtigt nogle hold, der vil tage ansvar i at forfølge udbruddet, hvorfor et udbrud kan tænkes at sejle afsted.

Og dog: Ineos har tidligere vist tegn på at de vil have noget ud af løbet, og da de første 120 kilometer er ret nemme at kontrollere, så kan jeg ikke se, hvorfor de ikke vil forsøge at gøre det. Pogacar vil vel også gerne vinde en stor bjergetape – han plejer at være ung og sulten. Jeg er jubeloptimist til det sidste – vi får en klassementsdag.

Favoritten
Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
13.991.000
vs.

Tadej Pogacar er feltets bedste bjergrytter, og jeg tror, han har en interesse i at vinde en etape mere. Sloveneren plejer at være sulten og har hidtil vundet tre etaper i alle Grand Tours han har kørt. Mon ikke han vil have en bjergetape med på CV’et, særligt med tanke på at den her etape i store dele kan kontrolleres nemt?

Outsideren
Jonas Vingegaard
Jumbo-Visma
5.547.000
vs.

Romantikeren i mig siger at Jumbo-Visma laver et storstilet angreb, hvor Sepp Kuss sætter et dræbende tempo op ad Col de Val Louron-Azet, inden Vingegaard sætter skabet på plads på Col du Portet. Det sker nok kun i Pro Cycling Manager – men Vingegaard bør være det bedste bud på en outsider, hvis favoritterne kæmper om det.

Jokeren
Quentin Pacher
B&B Hotels p/b KTM
2.747.000
vs.

Tja – der er ikke rigtigt nogle spændende jokere tilbage så sent inde i løbet. Pacher er offensiv og kan ramme det heldige udbrud, men det står også klart, at han ikke har samme form som han havde for et år siden, hvor han adskillige gange ramte det rigtige udbrud.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Tour de France-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *