Optakt: 19. etape af Tour de France 2021

Det kan både blive en massespurt og et udbrud, så der skal tænkes over holdet før 19. etape af Tour de France 2021.

Tadej Pogacar tog sin tredje triumf på 18. etape af Tour de France. Den slovenske superhelt er et fænomen på cyklen. Det skal blive spændende at se, hvad han kan drive det til.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Team Visma | Lease a Bike
15.512.000
Holdet.dk

På 19. etape skal man tage et valg. Etapen er relativt flad og kan ende i en massespurt. Men hvor mange hold vil reelt hjælpe Deceuninck-Quick Step i føringsarbejdet — og vil de overhovedet selv knokle for det? Cavendish har pointtrøjen, han har tangeret Tour-rekorden og der er en mulighed mere på 21. etape. Hvorfor ikke bare sende folk i udbrud i stedet?

Husk at skifte ud på dit managerhold til Touren.

Ryttertips til 19. etape

Det er en realistisk mulighed. Men samtidigt er Mark Cavendish også Mark Cavendish, og jeg tænker at han nok meget gerne vil sikre sig rekorden for flest Tour-etapesejre før spurten på Champs Elysees. Jeg tror, det bliver en massespurt, men det er realistisk, at et udbrud sejler afsted, og derfor bør man overveje sin taktik i Tourspillet.

Favoritten
Mark Cavendish
Deceuninc-Quick Step
8.589.000
vs.

Mark Cavendish er feltets bedste sprinter. Han er blandt de allerhurtigste og han har det bedste leadout-tog. Bliver det en helt traditionel spurt bliver han mere end svær at besejre for de øvrige sprintere.

Outsideren
Jasper Philipsen
Alpecin-Fenix
6.723.000
vs.

Jasper Philipsen har hele vejen igennem været den næstbedste sprinter i Tour-feltet, og jeg ser ingen grund til at det skulle ændre sig. Han er en hårdfør gut, og han er kommet ud af bjergene bedre end de fleste af konkurrenterne.

Jokeren
Cyril Barthe
B&B Hotels p/b KTM
1.937.000
vs.

Cyril Barthe er en absolut joker. Han er ikke specielt hurtig, men får alligevel lov til at køre spurten. Han kom til løbet som Coquards leadout-mand, men eftersom Coquard ikke er med længere, får han chancen. Han blev nummer 15 i Valence og nummer 13 i Carcassone.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Tour de France-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *