Optakt: 21. etape af Giro d’Italia 2021

21. etape slutter af med en 30 kilometer lang enkeltstart med mål i Milano. Det er usandsynligt at podieplaceringerne skifter indehavere. I det hele taget synes alt nærmest afgjort på forhånd.

Det er egentligt kuriøst nok. Det har været ét af de mest uforudsigelige løb i lang tid, når man kigger på etapevindere. Alligevel synes det at slutte af med en etape, hvor alt står skåret i granit på forhånd.

Holdet.dk

Egan Bernal vinder Giro d’Italia. Bjergtrøjen var der aldrig reel kamp om. Pointtrøjen blev også hurtigt Sagans. Og podieplaceringerne? Ja, det er svært at se andre end Caruso på andenpladsen, mens Simon Yates beholder sin 3. plads.

Det ændrer enkeltstarten næppe på.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Giroen.

Ryttertips til 21. etape

Der er også en soleklar favorit til at vinde enkeltstarten.

Favoritten
Filippo Ganna
Ineos
10.022.000
vs.

Italienske Filippo Ganna har været én af Bernals vigtigste hjælpere i årets løb. Den italienske verdensmester har også vundet de seneste fire enkeltstarter i løbet på tværs af 2020 og 2021 på stribe, og det er svært ikke at se en femte triumf på stribe.

Outsideren
Remi Cavagna
Deceuninck-Quick Step
4.244.000
vs.

Remi Cavagna var forleden ved at vinde en etape i Giro d’Italia, så selvom vi er sent inde i løbet, er formen stadig god. Franskmanden bør være én af de få ryttere, der trods alt kan true den italienske verdensmester.

Jokeren
Matteo Sobrero
Astana
2.857.000
vs.

På det her tidspunkt af løbet bør du nok have råd til bedre ryttere end Matteo Sobrero, men sandheden er at italieneren tidligere var en dygtig enkeltstartsrytter. Der fungerer ikke helt for ham hos Astana, men på en god dag kan han godt finde fordums styrke i disciplinen.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Giro d’ Italia managerspillet her.