Optakt: 3. etape af Tour de France 2021

3. etape af Tour de France ligner en massespurt, men vi er fortsat i Bretagne, hvilket åbner op for en lumsk etape.

Efter to kuperede etaper på stribe ventes det at blive lidt roligere på 3. etape af Tour de France 2021. Her venter en flad afslutning efter en semikuperet dag i sadlen, og dermed er der lagt op til at sprinterne skal køre om sejren.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Team Visma | Lease a Bike
15.512.000
Holdet.dk

Det bliver således første gang i årets løb, at vi skal se Caleb Ewan, Arnaud Demare og alle de øvrige sprintere krydse klinger. Der er dog en mulighed for en overraskelse, for terrænet er afgjort kuperet – men det bør blive en massespurt. Jeg har svært ved realistisk at forestille mig andet.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Touren.

Ryttertips til 3. etape

Årets første massespurt – det bliver spændende. Her er mine tre bud:

Favoritten
Caleb Ewan
Lotto-Soudal
10.021.000
vs.

Caleb Ewan ligner feltets hurtigste mand. Der er dog et lille men: Ewan har en rædderlig statistik, når det kommer til den første sprinteretape i et etapeløb. Han plejer at skulle tilpasse sig løbet først, men han er feltets hurtigste mand.

Outsideren
Mark Cavendish
Deceuninck-Quick Step
7.048.000
vs.

Der er et par spændende folk under 8 millioner, men jeg går med Mark Cavendish. Den erfarne brite har fået banket selvtilliden tilbage i denne sæson, og anført af Michael Mørkøv har han et skarpt leadout. Og farten? Ja, den har vi set prøver på i år. Jeg kan godt se Cavendish vinde etaper.

Jokeren
Hugo Houle
Astana
3.979.000
vs.

Der er ikke mange sprintere til under 4 millioner, så et lidt usikkert bud kunne være at gå med Hugo Houle, der ganske vist ikke er sprinter, men som alligevel lavede fire top15-placeringer i sidste års Tour de France. Et alternativ er at gå med Ewan-leadouten Jasper de Buyst, der er sidstemand for Ewan og som kan give holdbonus.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Tour de France-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *