Optakt: 3. etape af Vuelta a España 2020

Vueltaen lider givetvis af en allergi mod sprintervenlige ruter. I al fald må løbets klatrere igen spænde skoene i finalen på 3. etape af Vueltaen.

På de to første etaper af Vuelta a España, har klassementsrytterne angrebet hinanden på kryds og på tværs.

Det kommer de nok også til på 3. etape, der slutter med en målstigning.

Og selvom der kun er kørt to etaper af løbet, så står det allerede meget klart, hvem der er klar: Roglic (og Kuss og Bennett), Carapaz, Movistar (Valverde, Soler og især Mas) samt de enlige svale i form af Esteban Chaves, Hugh Carthy og Dan Martin. Det er dem, der har skilt sig ud indtil videre. Valverde er i øjeblikket nummer 11, 1:07 efter Roglic, mens Bagioli på 12. pladsen allerede er 1:46 efter.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

Så det er også “nemt” at kigge efter ryttere til løbets 3. etape.

Etapen er flad det meste af dagen, der strækker sig over 166 kilometer. Etapen skal afgøres på målstigningen La Laguna Negra de Vinuesa, der med 6,5 kilometer og 6,7 % i snit trods alt bliver en udfordring. Især mod de sidste par hundrede meter bliver stigningen stejl, og jeg tør godt garantere tidsforskelle blandt de bedste – og denne gang er der ikke en nedkørsel til at ændre udfaldet.

Her kan du høre Klubhusets optakt til Vueltaspillet 2020.

Ryttertips til 3. etape

Det er en nem etape at kontrollere, og hvis Movistar vil forsøge at dræne feltet igen for Enric Mas, så har udbrud kun en ringe chance. Det hele handler om hvorvidt favoritholdene vil. Her er mine tre bud:

Favoritten
Daniel Martin
Israel Start-Up Nation
8.604.000
vs.

Det er simpelthen for kedeligt at gå med Primoz Roglic igen, og jeg har efterhånden en pæn fidus til Dan Martin, der ser bedre ud end længe. Det er nemlig en fin afslutning for Dan Martin, der godt kan lide de stejle, eksplosive stigninger, og da de sidste få hundrede meter stiger ganske stejlt, så bør der være pæne chancer for irsk triumf.

Outsideren
George Bennett
Jumbo-Visma
5.904.000
vs.

Det er allerede en svær kategori, for efter blot to etaper er Sepp Kuss stormet over de 8 millioner, men så går vi da bare med den tredje Jumbo-Visma-rytter. Bennetts pris er ret lav, især med tanke på at han foruden en top15-placering også kan få holdbonus, da Primoz Roglic – og Sepp Kuss – næsten altid vil være at finde blandt favoritterne.

Jokeren
Gino Mäder
NTT Pro Cycling
2.561.000
vs.

Sorry, men jeg kan ikke stå inde for nogle ryttere, der overholder de to kriterier: Under 4 mio og ejet af færre end 4 % af spillerne. Gino Mäder er billig og dygtig, men er ejet af alt for mange allerede. Skal man ud i en langt ude joker, så tænker jeg på Matteo Badilatti, særligt hvis Dan Martin vinder etapen, men umiddelbart springer jeg over.

Du kan også få flere managertips ved at følge Klubhuset i din favorit podcast app:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *