Optakt: 4. etape af Tour de France 2021

Mandagens etape blev en træls en af slagsen for en række ryttere, herunder forhåndsfavoritten Caleb Ewan, der er ude af løbet. Her er optakten til 4. etape, der ligner en ny massespurt.

Det var en rød mandag for Caleb Ewan. Og Jack Haig. Og Primoz Roglic. Og Geraint Thomas. Og det var også en småærgerlig dag for Mark Cavendish, der dog slap uskadt fra de mange styrt på 3. etape.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
5.195.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
16.695.000
4.725.000
2. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.225.000
4.512.000
3. Wout van Aert
Team Visma | Lease a Bike
15.512.000
Holdet.dk

Man kan sige meget om 3. etape. Der var mange smalle veje, og finalen var en nedkørsel mod målstregen – det var måske heller ikke det smarteste valg. Det kostede en del rytteres chancer på etapen.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Touren.

Ryttertips til 4. etape

4. etape bør ende i en massespurt. Mine valg har i bund og grund været ret simple:

Favoritten
Tim Merlier
Alpecin-Fenix
8.940.000
vs.

Jeg troede ikke, Tim Merlier var helt klar endnu efter styrtet på 1. etape, men belgieren var skarp. Efter et fabelagtigt leadout af Mathieu van der Poel og Jasper Philipsen tog han en demonstrativ sejr. Sprintere med momentum er som regel en anelse hurtigere end ellers, så det kan nemt blive til to triumfer.

Outsideren
Mark Cavendish
Deceuninck-Quick Step
7.063.000
vs.

Det er måske lidt kedeligt at gå med Cavendish igen, men han er den rytter til under 8 millioner, der har det største sejrspotentiale. Han blev holdt tilbage på 3. etape, men han var ikke nede i asfalten, og han er derfor mere end klar til at gå efter sejren på 4. etape.

Jokeren
Oliver Naesen
Ag2r Citroen
3.976.000
vs.

Oliver Naesen sniger sig ind som mit jokerbud. Naesen er ikke sprinter, men han er meget stærk i placeringskampen, og han har før kørt top15-placeringer, ja, endda top10-placeringer hjem på grund af sine gode evner i placeringskampen.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Tour de France-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *