Optakt: 4. etape af Vuelta a España 2021

Efter klassementsdysten på Picón Blanco er det tid til en anderledes etapetype på 4. etape. Jesper Carstens guider dig til de bedste valg.

Modvinden dræbte al klassementskamp på Picón Blanco, og vi fik aldrig for alvor set hvem der sad med de største diamanter i benene – tværtimod så vi rigeligt til de ryttere, der bare havde ret tunge ben, og som næppe kommer til at vinde Vueltaen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

Vi får heller ingen klassementssvar på 4. etape. Det er i stedet en etape, der peger i retningen af sprinterne – måske.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Vueltaen.

Ryttertips til 4. etape

4. etape af Vueltaen er en relativt flad sag, der slutter med et stigende opløb. Det er ikke så hårdt, at det bliver bakkeryttere, der udelukkende skal kæmpe om sejren, men de har solide muligheder. De fleste sprintere kan efterhånden klare sig på sådan en afslutning.

Favoritten
Michael Matthews
Bike Exchange
9.371.000
vs.

For nogle år tilbage ville jeg ikke have tøvet med at pege på Michael Matthews på sådan en afslutning. Jeg tøver lidt nu, men går alligevel med australieren. Jeg kan tvivle på, at finalen er hård nok til at gøre den helt store forskel, men han bliver alligevel min favorit. En bakkespurt har altid været hans styrke.

Outsideren
Alex Aranburu
Astana
6.572.000
vs.

Med den form Alex Aranburu har vist indtil videre, så går jeg afgjort med ham som outsideren på en etapeafslutning, der bør passe godt til ham. Aranburu er altid lidt ustabil, men han bør sagtens kunne klare en top10-placering her, og faktisk har han nok også et topniveau der gør, at han kan køre med om sejren.

Jokeren
Juan Jose Lobato
Euskaltel
3.458.000
vs.

Juan Jose Lobato har måske set bedre dage, men spanieren er rigtig stærk i bakkespurter. Det var tidligere en disciplin, hvor han var blandt sportens bedste, så der bør være muligheder for en top15-placering.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Vuelta-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *