Optakt: 6. etape af Giro d’Italia 2021

Caleb ‘The Pocket Rocket’ fik sin triumf på 5. etape, men allerede på 6. etape må han indstille sig på at finde tilbage til sin plads i gruppettoen.

Caleb Ewan levede op til favoritværdigheden på 5. etape, og dermed ramte jeg endelig noget i årets optakter – det er altid noget. Desværre mistede løbet også Mikel Landa, der ellers så skarp ud på 4. etape, og som helt sikkert kunne have lavet ballade i bjergene.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
6.326.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
21.326.000
3.260.000
2. Daniel Felipe Martinez
BORA - hansgrohe
12.260.000
2.928.000
3. Geraint Thomas
INEOS Grenadiers
12.928.000
Holdet.dk

På 6. etape kommer de så: bjergene. Men altså uden Mikel Landa. Det er løbets første bjergafslutning, der slutter med en stigning, der måler omkring 15 kilometer og stiger med 6,1 % i snit. Det er ikke den hårdeste stigning, og traditionen tro er løbets første bjergetape ikke specielt afgørende.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Giroen.

Ryttertips til 6. etape

Efter min vurdering er det 50/50 om et udbrud vinder etapen eller at favoritterne kører om sejren.

Favoritten
Egan Bernal
Ineos
11.137.000
vs.

Jeg er ikke overbevist om at favoritterne kører efter sejren, men hvis de gør, er mit bedste bud Egan Bernal. Det skyldes, at stigningen bliver hårdest mod toppen, samt det faktum at Egan Bernal så stærkest ud på 4. etape.

Outsideren
Bauke Mollema
Trek-Segafredo
7.961.000
vs.

Bauke Mollema har helt efter planen smidt tid, så han kan forfølge sin chance i udbrud. Den her etape har han næsten med sikkerhed markeret i kalenderen, og jeg forventer at se hollænderen afsted i et udbrud, hvor han vil være favoritten til at gøre det færdigt.

Jokeren
Matteo Fabbro
Bora-hansgrohe
3.984.000
vs.

Det er ikke sikkert, at Fabbro får fri til at forfølge sin chance, men den spinkle italiener er stærk og har kørt flot i den her sæson. Hvis han kan få et udgangspas af Emanuel Buchmann, så er han et frækt bud på en joker i et udbrud.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Giro d’ Italia managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *