Optakt: 7. etape af Giro d’Italia 2021

7. etape har en lumsk finale, men bør ende i en sprinterdyst alligevel. Er der nogen, der kan true Caleb Ewan?

Gino Mäder var den stærkeste i udbruddet på 6. etape, og det var lige akkurat nok til at holde optaktsfavoritten Egan Bernal bag sig – desværre for Bernal, heldigt for Mäder og mange managerspillere, der turde satse på den unge scwheizer.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
6.326.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
21.326.000
3.260.000
2. Daniel Felipe Martinez
BORA - hansgrohe
12.260.000
2.928.000
3. Geraint Thomas
INEOS Grenadiers
12.928.000
Holdet.dk

Arrangørerne har hygget sig med at sammensætte ruten, for på 7. etape bliver det atter sprinternes tur. Det kan være et helvede at navigere i transfergebyret med alle de udskiftninger, men det kan også være der, man kan vinde spillet.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Giroen.

Ryttertips til 7. etape

7. etape har en lidt lumsk finale, da opløbet er svagt stigende. Det er ikke noget, der bør sætte nogle sprintere ud af billedet, men det kan betyde, at leadout-tog bliver endnu vigtigere end de normalt er.

Favoritten
Caleb Ewan
Lotto-Soudal
11.292.000
vs.

Caleb Ewan er feltets bedste sprinter. Leadout-toget bliver væsentligt på den her etape, så Lotto-Soudal skal hive op i arbejdsbukserne og få styr på detaljerne i finalen – gør de det, vanker der en ny Ewan-triumf.

Outsideren
Elia Viviani
Cofidis
6.453.000
vs.

Elia Viviani har set solid ud, og det kan han nok godt takke Simone Consonni for. Den unge italiener har virkelig leveret varen som leadout-rytter, og han vil elske denne finale – det kan komme Viviani til gode i sidste ende i jagten på en topplacering.

Jokeren
Lawrence Naesen
AG2R Citroën Team
3.452.000
vs.

Med tanke på at placeringskampen sandsynligvis bliver vital på denne etape, bliver min joker (i andet forsøg!) Lawrence Naesen. Belgieren er ikke sprinter, men han har skarp i placeringskampen, og kan redde sig en fin top10-placering på den front.

OPDATERET: Belletti udgik på 6. etape, hvilket en skarp bruger har noteret i kommentarfeltet. Han er derfor ikke jokeren.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Giro d’ Italia managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Casper Skouborg13. maj 2021 kl. 21:56

    Belletti er nok ikke det bedste bud eftersom han udgik i dag!

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *