Optakt: 7. etape af Vuelta a España 2020

Efter en velfortjent hviledag venter en hård 2. uge af Vueltaen. 7. etape ligner umiddelbart en dag for udbryderne.

Primoz Roglic led et lille knæk på 6. etape, og dermed er Richard Carapaz i førertrøjen forud for løbets anden uge. Det forventer jeg også, at han er efter Vueltaens 7. etape, der godt nok byder på en hård stigning, men den falder et stykke fra målstregen.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

Helt præcist drejer det sig om Puerto de Orduña, der med 7,8 kilometer og 7,7 % i snit er ganske hård. Stigningen starter med 26,9 kilometer til målstregen, og fra toppen er der tæt på 20 kilometer til målstregen.

Movistar – eller et lignende hold – kan finde på at køre etapen aggressivt, meget lig de gjorde på 2. etape, men umiddelbart tænker jeg, at etapen passer et udbrud bedst.

Her kan du høre Klubhusets optakt til Vueltaspillet 2020.

Ryttertips til 7. etape

Eftersom jeg går med et udbrud, er mine tre bud også baseret på at et udbrud holder hjem. Pas dog på med at satse 100 % på et udbrud.

Favoritten
Luis Leon Sanchez
Astana
7.564.000
vs.

Der er en håndfuld udbrudsspecialister i det her løb. Til sidst er jeg gået med Luis Leon Sanchez, fordi Astana har et stærkt mandskab med mange kort – og fordi Luis Leon Sanchez er en snu herre, der ved hvordan man gør det færdigt. Han er en stærk nedkører og en hurtig afslutter, hvilket giver gode kort i finalen.

Outsideren
Rui Costa
UAE Team Emirates
6.744.000
vs.

Jeg kunne lige så vel have valgt Rui Costa som favorit. Portugiseren har kørt ganske stærkt i løbet, men er røget ud af klassementet. Derfor kan han nu gå på jagt efter etapesejre, og han bør afgjort være med i finalen her, såfremt han altså kommer i dagens udbrud. Hele feltet vil nok jagte udbruddet, så den mission kan blive svær.

Jokeren
Quentin Jauregui
Ag2r
281.100
vs.

Der er mange spændende jokere til en udbrudsetape. Jeg går med Quinten Jauregui, der allerede har været i lidt udbrud. Han er ikke en bjergrytter, nærmere puncheur, men virker til at være relativt fint kørende. Alternativt: Santiago Buitrage eller Michael Storer.

Du kan også få flere managertips ved at følge Klubhuset i din favorit podcast app:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *