Optakt: 7. etape af Vuelta a España 2021

På 7. etape er den skrappe bakke fra 6. etape erstattet af adskillige stigninger. Det bliver en spændende etape i et lidt mere uforudsigeligt terræn.

Med sejren på 6. etape af Vuelta a España 2021 har Magnus Cort nu vundet fem Grand Tour-etapesejre, hvoraf fire af dem er vundet i Vuelta a España. Dermed er han blandt de mest vindende danske ryttere nogensinde. Faktisk mangler han blot én etapesejr i en Grand Tour for at tangere Riis’ 6. etapesejre, der er dansk rekord.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

Danskeren var fuldstændig uimodståelig på 6. etape, og med den form er det slet ikke utænkeligt, at han kan tilføje flere sejre til CV’et – ikke mindst fordi kaptajnen Hugh Carthy ikke ser specielt godt kørende ud.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Vueltaen.

Ryttertips til 7. etape

På 7. etape kommer der flere stigninger. Jeg hælder, at det bliver en udbrudsdag, hvilket kan gøre holdudvælgelsen lidt tilfældig. Der er dog en chance for at favoritterne klarer ærterne, og det bærer mit favoritvalg præg af.

Favoritten
Primoz Roglic
Jumbo-Visma
11.350.000
vs.

Jeg tror som nævnt mest på udbruddet – men der er alligevel en chance for at favoritterne skal køre om sejren. Det skyldes primært at Movistar pludselig dominerer i klassementet, og vi ved at de er føringsglade. Men Primoz Roglic er den skarpeste afslutter, og samles det hele, vinder han sandsynligvis.

Outsideren
Michael Storer
DSM
3.484.000
vs.

Formen er forrygende hos Michael Storer, og det gør ham til min outsider på en etape, der kan ende med at ende med en udbrudstriumf. Storer er begyndt at køre med om de sjove placeringer – jeg tænker, han er det oplagte bud på en udbrudstriumf.

Jokeren
Thymen Arensman
DSM
2.921.000
vs.

Thymen Arensman er et lovende talent på 21 år. Til gengæld har han ikke rigtigt taget de skridt fremad i karrieren, som jeg havde forventet i den her sæson. For et år siden virkede han nemlig rigtig stærk i netop Vuelta a España, så måske vender formen tilbage i det spanske etapeløb.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Vuelta-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *