Optakt: 9. etape af Giro d’Italia 2021

9. etape kan blive mere af samme show som på 8. etape, hvor halvdelen af feltet forsøgte at komme afsted. Men måske er der alligevel en lille chance for klassementsdyst?

Victor Lafay gav Cofidis en tiltrængt triumf på 8. etape, hvor udbruddet ganske rigtigt holdt hjem – men desværre bare var uden de nævnte ryttere fra gårsdagens optakt.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
6.326.000
1. Tadej Pogacar
UAE Team Emirates
21.326.000
3.260.000
2. Daniel Felipe Martinez
BORA - hansgrohe
12.260.000
2.928.000
3. Geraint Thomas
INEOS Grenadiers
12.928.000
Holdet.dk

På 9. etape kan vi få mere af det samme. Igen er det en dag med masser af stigninger, og selvom nogle af dem er små-hårde, så er det ikke de lange stigninger, som klassementsrytterne favoriserer. Derfor spåes et udbrud meget gode chancer. Men jeg spekulerer alligevel – for kunne Ineos mon pønse på at holde et højt tempo igennem dagen for at se, om de kan ryste nogle af konkurrenterne af?

Husk at skifte ud på dit managerhold til Giroen.

Ryttertips til 9. etape

Det er med den tese, jeg her giver mine bud på 9. etapes bedste investeringer.

Favoritten
Egan Bernal
Ineos
11.623.000
vs.

Såfremt favoritterne holder det samlet, er mit bedste bud at kigge mod Egan Bernal, der indtil videre har virket særdeles velkørende. Han er også hurtig på stregen, hvorfor han bør være etapens favorit – hvis man altså tror på samme udfald som mig.

Outsideren
Daniel Martin
Israel Start-Up Nation
7.349.000
vs.

Dan Martin er en mester på afslutninger som den, der venter på 9. etape. Han og Israel kunne også finde på at holde samling på feltet, særligt hvis det stadig er tæt i løbets finale.

Jokeren
Dario Catalado
Movistar
3.425.000
vs.

Skulle et udbrud alligevel holde hjem, så kigger jeg lidt mod Dario Cataldo, der allerede én gang i det her løb har demonstreret god form. Han kunne sagtens være et bud på en ny udbrudskandidat.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Giro d’ Italia managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *