Optakt: 9. etape af Vuelta a España 2021

Bjergene kommer tilbage på sidste etape inden hviledagen, og trods en bjergafslutning, forventer jeg at det blvier en dag hvor klatrestærke lykkeriddere kører om sejren.

Fabio Jakobsen sejrede på 8. etape, men både outsideren Alberto Dainese og jokeren Itamar Einhorn imponerende med en henholdsvis anden- og femteplads, hvilket gjorde det til en fornuftig dag for bloggens udvalgte.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.858.000
1. Remco Evenepoel
Soudal Quick-Step
15.358.000
3.608.000
2. Sepp Kuss
Team Visma | Lease a Bike
11.608.000
3.052.000
3. Jonas Vingegaard
Team Visma | Lease a Bike
15.052.000
Holdet.dk

Det var en af de fornuftige dage, men sådan går det ikke altid.

Husk at skifte ud på dit managerhold til Vueltaen.

Ryttertips til 9. etape

Det bliver hverken Philipsen eller Jakobsen på 9. etape, der ender med en tur op ad Alto de Velefique (13,2 km – 6,4 %). I stedet kan det meget vel blive en dag for udbryderne – det tror jeg i al fald mest på.

Favoritten
Mark Padun
Bahrain-Victorious
6.936.000
vs.

Mikel Landa har ikke benene endnu, og han har allerede tabt næsten 2 minutter til Primoz Roglic. Jeg forventer at det resulterer i mere snor til Mark Padun, der tidligere på sæsonen har bevist, at han kan være ufattelig stærk, hvis han rammer det rigtige udbrud.

Outsideren
Pavel Sivakov
INEOS Grenadiers
6.275.000
vs.

Pavel Sivakov har allerede vist, at han har benene til at ramme det rigtige udbrud, og når finalen så ovenikøbet passer ham fint, som den gør her på 9. etape, ja, så er han et pænt bud på en topplacering.

Jokeren
Jay Vine
Alpecin-Fenix
3.114.000
vs.

Jay Vine var fornuftigt kørende på etapen, der sluttede på Balkonen forleden. Kan han ramme udbruddet igen på den her etape, så lurer der en ny top15-placering til unge Vine, der har vist så lovende takter.

Du kan finde en længere optakt (uden managerfokus) til etapen på Gregario.dk, hvor jeg også skriver cykeloptakter – eller følge samtlige tips til Vuelta-managerspillet her.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *