Bulibold analyserer Die Mannschafft

Danmarks største side om tysk fodbold – bulibold – får her spalteplads til at komme med deres syn på det tyske landshold til det kommende VM. En formodet start 11’er og tre spilleranbefalinger får du lige her, så dit VM Managerhold er klar.

Som forsvarende verdensmestre er tyskerne selvfølgelig blandt favoritterne ved VM i Rusland. Og når vi oven i købet tager i betragtning, at de under Joachim Löw som minimum altid har spillet sig i en semifinale i de store turneringer, er der også flere spillere, der bør være aktuelle på et managerhold.

Nedenfor er sat den formentlige start 11’er, ligesom vi har set nærmere på, hvem der, set over en hel turnering, vil være de tre bedste tyske investeringer

Husk, at du også kan læse Holdet’s VM Manageroptakt til Tysklands Gruppe F.

Målmand

Manuel Neuer (6.5 mio) – Han har ikke spillet meget fodbold i denne sæson, men træner Joachim Löw har tiltro til sin anfører, og bag en solid defensiv kommer han til at sikre mange point.

Forsvar

Joshua Kimmich (6 mio) – Har næsten fået os og den tyske befolkning til at glemme Philipp Lahm. Spiller fuld tid og er især vigtig i offensiven.

Mats HummelsMats Hummels (4 mio) – Har tysk fodbolds bedste yderside og leder i defensiven. Scorer mere end sin makker på landsholdet og hos Bayern.

Jerome Boateng (3,5 mio) – Har været lidt tvivlsom, men er han klar, spiller han. Scorer næppe, men får mange defensive point.

Jonas Hector (4,5 mio) – Er måske det svage led på Tysklands hold, men i managerspillet her, er han god at have med, da han formentlig spiller noget nær fuldtid for tyskerne.

Odds på VM Manager 2018

Midtbane

Mesut OzilSami Khedira (4,5 mio) – Et par advarsler kan skræmme, men Khedira laver omvendt også mål, og så er det svært at se, hvem der skal afløse ham i truppen.

Toni Kroos (7 mio) – Scorer måske ikke selv alverden, men sparker alle dødbold for et hold, der er gode på dødbolde. Simple as that.

Mesut Özil (4 mio) – Masser af spilletid til Özil må også give masser af point i form af mål og assists.

Læs også “Nørdens guide til VM Manager 2018”.

Angreb

Thomas MüllerThomas Müller (6,5 mio) – Den spiller i Rusland, der har flest VM-mål ud for sit CV.

Timo Werner (5,5 mio) – Er førsteangriber, men skal score i en af de første to kampe, hvis ikke han skal overhales indenom af eksempelvis Gomez.

Marco Reus (5 mio) – Med Sanés farvel er der ekstra meget ansvar på Reus. Formidabel sparketeknik og flot forår for Dortmund efter sin lange skade, men kan han spille en hel turnering?

De tre bedste tyske investeringer

Mesut Ozil1) Mesut Özil (4 mio)

Listet som midtbane i spillet og til blot fire millioner er han et must have for alle hold. Arsenal-spilleren er fast inventar i Löws start 11’er. Er ikke en, der formentlig kommer til at hamre mål ind, men har trods alt noteret sig for mål i sine to hidtidige VM-slutrunder, ligesom han også har lagt op til fire mål. Tyskerne har en forholdsvis god vej til minimum en kvartfinale, og Özil er den bedste tyske investering, når vi holder ham op i mod prisen.

2) Thomas Müller (6,5 mio)

Er en million dyrere end Timo Werner, men vi forventer, at den ekstra sum er godt givet ud. Har scoret fem mål i hver af sine to VM-slutrunder og har haft en flot sæson for Bayern. Werner kan blive ofret og kan måske komme til at rotere med Gomez eller Reus, men Müller kommer til at spille fuldtid.

3) Mats Hummels (4 mio)Mats Hummels

Kimmich kan muligvis score og assistere mere, men er også hele to millioner dyrere. Hummels er chefen i forsvaret, og så er han fremragende i hovedspillet. Scorede to mål ved sidste VM-slutrunde og er generelt god på dødbolde. Hans lange afleveringer og evne til at løbe frem i banen kan måske give en assist, men ellers så skal han nok score sine point på, at han står i en af VM’s bedste defensiver, og at vi regner med, tyskerne igen når langt.

Artiklen er bragt i samarbejde med bulibold.dk

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *