Osimhen får plads på Fællesholdet

Det bliver for en gang skyld ikke til mål for Osimhen hjemme i Napoli, da de i Serie A fredag aften tabte 1-0 hjemme til Lazio. Måske tankerne var rettet mod den mere betydningsfulde 1/8-finale mod Eintracht Frankfurt, hvor Osimhen meget vel kan komme på tavlen.

Benfica er stadig er “must” til 8. runde af Champions Manager, og det samme er Napoli også, så opskriften er simpel til Runde 8: “Fyld op med Benfica og Napoli”.

Den 8. runde af Champions Manager starter tirsdag den 7. marts kl. 21.00, og vi forkæles med startopstillingen i Benficas kamp.

I denne uges podcast består Klubhuset som altid af vært Andreas Vidførle samt medvært Nikolai Linares.

Osimhen er garant for mål

I udekampen mod Eintracht Frankfurt blev brandvarme Osimhen udeladt af Fællesholdet, men til returkampen i Napoli skal han have en plads på holdet. Osimhen havde før fredagens kamp mod Lazio scoret i 7 kampe i træk for Napoli, og kun i 6 af de seneste 24 Napoli-kampe var Osimhen ikke kommet på måltavlen. Læg der til et hattrick og et par kampe mod 2 scoringer.

Osimhen er nået op på 19 scoringer i Serie A i sæsonen og ligger med en xG90 på imponerende 0,95, og det er endda uden at have straffesparkstjansen i Napoli. I skrivende stund er Osimhen valgt af beskedne 15% af managerspillerne. Et lavt antal når man tager i betragtning, hvor stort potentialet er.

Podcasten til Champions Manager

For flere anbefalinger til Champions Manager,  så tag og lyt til podcasten og hør hvem Klubhuset sætter på deres fælleshold til runde 8. Du kan høre podcasten her:

 

Klubhusets hold til runde 8

 

Klubhusets anbefalinger

Den billige
Oliver Skipp
Tottenham
2.022.000
vs. AC Milan

Der er ikke meget x-faktor at komme efter i Oliver Skipp, men den unge Tottenham spiller er i denne sæson begyndt at involvere sig mere i det offensive spil. Det kastede også en heldig scoring af sig i Premier League, men den primære årsag til at vælge Skipp er, at han giver lidt tiltrængt plads i økonomien.

Den frække
Mehdi Taremi
FC Porto
6.037.000
vs. Internazionale

Er der brug for at skille sig ud fra resten af spillet kan iranske Mehdi Taremi godt være en investering værd. Angriberen er hjemmebane-angriber og har i 14 optrædener på hjemmebane i alle turneringer scoret 15 gange. Total er det blevet til 21 mål i sæsonen. Porto er først og fremmest et hjemmebanehold, så det kan blive en hård kamp for Inter.

Anførervalget
Erling Håland
Manchester City
10.429.000
vs. RB Leipzig

Det sikre valg er og bliver Erling Håland, der med hele 27 sæsonmål i Premier League endnu engang er det bedste anførervalg.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
1.862.000
1. Harry Kane
Bayern München
10.862.000
1.665.000
2. Kylian Mbappe
Real Madrid
10.665.000
1.508.000
3. Erling Håland
Manchester City
15.508.000
Holdet.dk

Hvis du vil have flere managertips fra Klubhuset, så kan du abonnere på podcasten.

Abonner her:

Apple PodcastsSpotifySoundCloudSpreaker

 

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *