Foto: Bruce (Flickr)

Podcast: TV 2 guider dig til sejren

Hele Danmarks cykel-kanal TV 2 har sat Frederik Ingemann i stævne, og sidste års nummer tre i Tourspillet guider dig bl.a. til et par outsidere og nogle ryttere, som du skal være ekstra varsom med at vælge.

Tour de France er gået fra ni til otte ryttere. Så der er lidt færre valg at tage  stilling til, når du skal stille dit managerhold i Tourspillet 2018. Men derfor kan det godt være svært alligevel.

Manager-eksperten Frederik Ingemann guider dig i en TV 2 managerspil podcast til, hvem du skal holde ekstra øje med – og hvem du bør undgå.

Must-haves sprintere

Dylan Groenewegen (8.5 mio.) og Fernando Gaviria (9.5 mio.) er oplagte sprintere, og vil være kaptajner på de indledende sprint-etaper. Der kan også være god ide at vælge en billig holdkammerat til disse. De er et scoop ift. prisen, og skal være på holdet til de flade etaper.

Læs også taktikken bag at lave et holdbart hold til Touren i managerguiden til Tourspillet 2018.

Undervurderede ryttere

Jakob Fuglsang (8 mio.)

Danskeren er tre-fire millioner billigere end top-kandidatterne, og han har faktisk en god mulighed for at gå hele vejen og enten vinde eller køre sig i en top 3-5.

Romain Bardet (9.5 mio.)

Hjemmebane favoritten er en outsider til at gå hele vejen. Det er en god rute for den lille franskmand, han er endt i top tre de sidste to år og han har et godt hold til at bakke ham op.

Steven Kruijswijk (6 mio.)

Han starter som kaptajn for Team LottoNL og ruten ligger godt til ham. Han koster 1.5 mio. mindre end holdkammeraten Primoz Roglic, og har et større point-potentiale.

Pas på med…

Andre Greipel (10 mio.) og Marcel Kittel (11.5 mio.). Det er to af spillets dyreste sprintere. De er hurtige, men også svingende, og hvis ikke de rammer etaperne, så kan de nemt gå ud af top 10 – og så er pengene spildt.

Movistar kan også være svære at greje. Nairo Quintana (11 mio.), Alejandro Valverde (10 mio.) og Mikel Landa (9 mio.) ligner alle gode bud på en topplacering i klassementet, men det er svært at gennemskue præcis hvem de satser på. Så 9-11 mio. for en løjtnant er for meget.

Følg i øvrigt med under hele Tour de France, hvor Frederik Ingemann løbende vil komme med ryttertips til dit manager hold.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *