Premier League Lørdagsspillet: Målfarlig angrebsduo til Netto-pris

Skal der være råd til Manchester City spillere lørdag, så skal der spares på de andre pladser. Her kan Brighton og Saints angribere hjælpe.

Lynholdet er tilbage med masser af spil til weekenden. For bare 100 kr. kan man deltage i mod andre managerspillere og får spillet afgjort samme dag – eller maksimalt over weekenden. Der er både dagsspil til lørdag og søndag men også Rundespil, der indeholder alle kampene til runde 8 i både La Liga, Bundesligaen og Premier League. 

Og så er der Serie A lørdags- og søndagsbold samt rundespil!

De nærmere regler og vilkår finder du her.

Weekendens spil på Lynholdet

 

 

Premier League Lørdagsbold – 100 kr.

Vælg billige Brighton, Brentford og Saints

Skal du have råd til rundens store favoritter fra Manchester City, så skal der spares på de øvrige pladser. Heldigvis er der masser af kvalitet af hente i både Brighton, Brentford og Saints. Brighton og Saints er indlysende som favoritter, men Brentford har på hjemmebane været skræmmende gode og ikke mindst målfarlige, hvorfor spillere som Mbeumo og Wissa sagtens kan lave en pæn spillervækst mod Champions League vinderne.

Den billige
Valentino Livramento
Southampton
4.461.000
vs. Leicester City

Det er muligvis et Leeds hold uden Raphinha, og er det tilfældet giver det gode muligheder for et rent mål. Den store værdi i Livramento ligger dog i hans offensive kvaliteter, hvor han i denne sæson er Southamptons mest chanceskabende spiller.

Vidførles fidus
Adam Armstrong
Southampton
4.026.000
vs. West Ham

Adam Armstrong har ganske vist kun scoret en gang i sæsonen, men det har været et virkelig hårdt startprogram som Southampton har haft. Til gengæld præsterede han i kampene mod Everton og Newcastle op mod 0,40 xG pr. kamp og 3-5 afslutninger.

Must have
Neal Maupay
Brighton and Hove
3.350.000
vs. AC Milan

Brightons farligste mand Neal Maupay har præsteret 4 scoringer på xG 2,53, og det kan vel kun blive til mål, når Seagulls skal på besøg hos Norwich, der har ligaens dårligste forsvar. 16 mål har Norwich lukket ind i de første 7 kampe – heraf 8 i deres 3 hjemmekampe.

Serie A Søndagsbold – 100 kr.

Ingen store stjerner

Jo stjerner er der skam, men strategien bør ikke nødvendigvis være at få plads til de dyre Atalanta og Napoli spillere. Der er som altid masser af kvalitet at finde hos de mindre klubber i Serie A, hvorfor transferbudget nærmere bør bruges på en række kvalitetsspillere fra de mindre klubber til 4,5 mio frem for at købe billige spillere for at få plads til Insigne og Zapata.

Den billige
Domenico Criscito
Genoa
5.028.000
vs. Fiorentina

Holder Genoa målet rent mod Sassuolo? Nej, absolut ikke. Men Criscito har scoret i 3 af de seneste 4 kampe, og Genoa kommer bestemt heller ikke til at gå målløse fra banen. Hemmeligheden bag de mange forsvarsscoringer er, at rutinerede Criscito sparker Genoas straffespark.

Vidførles fidus
Antonio Candreva
Sampdoria
7.580.000
vs. Napoli

Cagliari har på hjemmebane lukket 8 mål ind i 4 kampe, og Sampdoria har i de seneste to udekampe scoret 5 mål. Candreva er i super form og har i de seneste 4 kampe scoret i 3 af dem og lavet 2 assists. Ingen andre spillere i Serie A er så varme i øjeblikket.

Must have
Domenico Berardi
Sassuolo
8.000.000
vs. Genoa

Okay okay okay en must have spiller til 8 mio holder meget sjældent – og det gør den nok heller ikke helt her, men Berardi er dog varm og min foretrukne “stjernespiller” til søndagens Serie A. Genoas dårlige defensiv sammenholdt med, at Berardi har scoret i de seneste 3 kampe, er for mig lig med en scoring til den unge italiener.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Klubhusets engelske anbefalinger 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Klubhuset er som vanligt kommet med deres anbefalinger til weekendens runde i Premier League. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇮🇹 Baggios pisks italienske anbefalinger 🇮🇹

Serie A ekspert Christian Nørgaard kommer i podcasten Baggios pisk med anbefalinger til weekendens serie A kampe. Du kan læse anbefalinger og lytte til podcasten her.

🇩🇪 Vidførles tyske anbefalinger 🇩🇪

I Vidførles Youtube-videooptakt kommer Bundesligaeksperten med en lang liste af anbefalinger til weekenden. Du kan læse anbefalingerne og se videoen her.

 

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *