Bolchestribet succes

5. runde af Premier Manager Forår venter og varsler, i følge Klubhuset, indledningen på en periode med enestående værdi i de bolchestribede mandskaber, Southampton og Sheffield United.

Vi er snart en tredjedel inde i managerspillet baseret på forårssæsonen i Premier League, men det mest spændende er stadig i vente. Kampprogramet åbner sig på ny og bringer flere klubber i et helt nyt lys. Sidste weekends målfest til Liverpool og clean sheet til Sheffield United betød succes til Klubhusets anbefalinger. Derfor er det med fare for at gentage sig selv, at makkerparret igen finder værdi i særligt oprykkernes Enda Stevens (3.692.000) & co.

Et nyt hold byder sig dog til fra den runde af. Muligvis med endnu større værdi til følge.

Suveræne Saints

Southampton, der ofte blot går under kælenavnet Saints, tabte ganske vidst 4-0 til Liverpool senest på trods af en dominerende første halvleg. De finder dog sandsynligvis trøst (og revanche) i deres kommende kampprogram. I de næste 5 runder møder Saints udelukkende hold fra den nederste halvdel af Premier League – heriblandt tre af de nederste fire. Læg dertil, at Saints er det sjette mest pointhøstende hold henover de seneste 10 runder. Derfor er der langtidsholdbare spillere at finde blandt Danny Ings (5.710.000) &  co.

..også kan det jo også noget, at størstedelen af ens hold består af spillere fra Saints og Sheffield United i næsten ensartede, bolchestribede trøjer ;o)

Tre skarpe til runden

Her er et udpluk af podcastens anbefalinger.

Den billige
Ryan Bertrand (forsvar)
Southampton
6.523.000
vs. Manchester City

“Ryan Bertrand har på trods af sit defensive udgangspunkt været Southamptons mest chanceskabende spiller i de første fire runder af Premier Manager Forår. Forud for det suveræne kampprogram lover det rigtigt godt. Derudover kommer, at Saints har løftet sig defensivt med tre clean sheet i deres seneste syv kampe i ligaregi” – Frederik Ingemann

Den frække
Danny Ings
Southampton
5.710.000
vs. vs, Burnley

“14 mål i sæsonen, 13 af dem alene i de seneste 19 kampe. Danny Ings er brandvarm og en væsentlig del af Saints gode stime. Med et så fordelagtigt kampprogram ligger jeg gerne knap 6 millioner på en angriber fra en midterklub” – Andreas Vidførle-Pedersen

Kaptajnen
Sergio Agüero
Man City
9.956.000
vs. West Ham

“Ingen spiller har registeret flere afslutninger og skud på mål siden starten på Premier Manager Forår end argentineren. Agüero må derfor øjne endnu et hattrick, når West kommer på besøg, Gæsterne har sammen med Aston VIlla indkasseret flere mål end nogen anden de seneste 5 kampe” – Andreas Vidførle-Pedersen.

Du kan høre alle anbefalingerne i podcasten her:

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Abonner på podcasten

              

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset? Husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
 • Mathias7. februar 2020 kl. 9:49

  Henderson får en blank runde i både GW28 (Villa) og GW31 (Man United). Er planen at skifte Sheffield spillere ud for så at hive dem ind igen, eller? Det koster jo transfergebyr hver gang. Jeg tvivler på, at eksempelvis Henderson laver 100-200k flere points end f.eks. Mccarthy over de næste 6 runder.

  • Frederik Ingemann7. februar 2020 kl. 10:59

   Hej Mathias. Det er ikke sikkert, at Sheffield United sidder over i GW31, men overvejende sandsynligt. Southampton sidder dog med stor sikkerhed ligeledes over, da det blot kræver at Arsenal slår Portsmouth i Cuppen. Så lad os blot tage udgangspunkt i GW 26-30.

   Jeg vil mene, at Henderson og McCarthy er meget lige henover de 5 runder, men herover de næste to runder vil jeg mene, at Henderson er desto bedre et valg end McCarthy, at han nok skal indtage det transfergebyr med mere, som det vil koste at foretage et eventuelt skift i GW28. Defensivt har Sheffield United 9 clean sheet mod Saints 5, og Sheffield har over hele sæsonen indkasseret halvt så mange mål som Saints. Dertil kommer, at Southamptons modstandere de kommende to runder faktisk er ret målfarlige med mål i henholdvis 5 og 6 af deres seneste 7 kampe.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *