Flere lugter City-blod

6. runde af Premier Manager Forår starter lørdag og med Manchester Citys udelukkelse fra de næste to års Champions League, jagter flere midterhold 5. pladsen og den enestående mulighed.

I vind og slud skal podcasten ud. KLUBHUSET ser i deres optakt nærmere på 6. runde i managerspillet baseret på Premier League. Det vanlige makkerpar Frederik & Andreas sætter endnu engang deres lid til Southamptons X Faktor-spillere, men er uenige om, hvem der kan profitere fra Manchester Citys udelukkelse fra Champions League. Hør optakten til Premier Manager Forår her.

Enestående mulighed

Udelukkelsen af Manchester City betyder, at 5. pladsen i Premier League meget vel kan give adgang til Champions League. Med 10  hold indenfor 10 point af 4. og 5. pladsen, må flere hold øjne en enestående chance for at spille den fineste europæiske turnering. Det kan meget vel få en indflydelse på Premier Manager. Frederik sætter de kommende runder sin lid til, at Burnley kan fortsætte de fine takter, nu hvor de har alt at spille for, med 10 point i de seneste 4 kampe, mens Andreas mere tror Manchester United vil profitere fra nærrivalernes ulykke.

Rundens tre skarpe

Podcasten byder på en række gode anbefalinger og overvejelser. Her er tre af de vigtigste.

Den billige
Stuart Armstrong
Southampton
2.833.000
vs. Aston Villa

“Southampton møder hjemme Aston Villa, der har indkasseret flere mål end noget andet hold de seneste 10 runder med mere end to mål i snit per kamp. Armstrong har allerede scoret to mål i de første fem runder af Premier Manager Forår og haft seks skud på mål i samme periode. Det er mere end nogen anden midtbanespiller”, Frederik Ingemann

Den frække
Patrick van Aanholt
Crystal Palace
11.393.000
vs. Everton

“Hollænderen er i sandhed et frækt valg. Efter en svær periode går Crystal Palace fire gode kampe i vente. Aanholt har allerede været på måltavlen to gange og er ved at være i omdrejninger efter en skade med fire afslutninger i de seneste to kampe. Som noget nyt har han været involveret i dødboldene”, Frederik Ingemann

Kaptajnen
Mohamed Salah
Liverpool
10.384.000
vs. West Ham

“Liverpool er rundens største favorit og Salah er Premier Leagues farligste angriber for tiden med 3,26 expected goals (xG) i de seneste fire runder. Liverpool gæstede desuden West Ham for tre uger siden og her scorede og assisterede Salah”, Andreas Vidførle-Pedersen.

Du kan høre resten af anbefalingerne i podcasten her.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Abonner på podcasten

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset? Husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *