Billede: Nick (Flickr)

Junkers tip: Salah går Full ham

Det er blevet tid til 12. runde i Premier Manager, og dermed nye anbefalinger fra Mads Junker. Eurosport-eksperten har taget et kig i kampprogrammet, og deler ud af sine guldkorn her.

Sidste weekend bød på en rigtig fin runde i Premier Manager. Bl.a. kastede det en fin betaling til det unge, og for mange ukendte, stortalent fra West Ham, Grady Diangana (2.119.000). Dertil leverede Sergio Agüero (9.750.000) over 300.000 som anfører, og fastholdt en generel høj tilbagebetaling på “Den Sikre”.

I denne runde har alle top 5 mandskaberne kampe, hvor de er relativt store favoritter. Det handler derfor om at finde de sikre point i tombolaen af mulige nitter. Nedenfor kommer nye anbefalinger til dit Premier Manager hold:

Jokeren: Ben Chilwell (3.394.000)

Finder Chilwell vej til dit hold?

Leicesters venstreback er stensikker mand under træner Puel, hvor han endnu ikke har misset et minut. Chilwell dækker hele venstrekanten, og kommer dermed også med frem i meget af Leicesters offensive spil. Med en fin assist i sidste runde, og en stærk involvering i Leicesters føringsmål mod Arsenal for et par uger siden, er der rigelig af eksempler på den nyslåede landholdsspillers offensive engagement. Når Burnley så kommer på besøg, skulle der også være mulighed for at hente et clean sheet til pointkontoen. Med et ejerskab på blot 1.9 % er der fin grund til at vælge Chilwell, hvis du vil differentierer dit mandskab en smule, uden at bruge alt for mange penge.

Værdispilleren: Callum Wilson (5.126.000)

Bournemouth har været Premier Leagues største overraskelse indtil videre. Det skyldes ikke mindst den træfsikre angriber, Wilson. Han er klart førstevalg på mandskabet, og med to kreative kanter i David Brooks (3.228.000) og Ryan Fraser (4.493.000) bliver der skabt masser af muligheder til englænderen. Wilson sparker også straffe, hvilket altid er en dejlig sidegevinst på en spiller. I de første 11 kampe er han kommet frem til ikke mindre end 15 (!) store chancer, hvilket er klart det højeste i ligaen indtil videre. Til sammenligning ligger spillere som Agüero på 11, Kane på 10 og Salah på 9. At han “blot” har lavet 6 mål (og 4 assist) skyldes nok en forskel i kvalitet på Wilson og de øvrige.

Den Sikre: Mohamed Salah (11.322.000)

Salah er garant for mål

Liverpool er rundens klart største favorit, når de tager imod et Fulham mandskab i total opløsning. Derfor har jeg rettet luppen mod Klopps offensiv.

Jeg hældte ellers en smule til at foreslå Sadio Mane (9.115.000), men efter et nærmere kig på statistikkerne bliver det alligevel den egyptiske troldmand, der får bindet. Mane har indtil videre haft 54 boldberøringer i feltet, mens Salah ligger helt oppe på 87. I afslutninger fører Salah 43-23 og i kategorien”store chancer” fører egypteren også 9-3. Selvom Mane har lavet en enkelt pind mere i sæsonen, bliver det stadig Salah, jeg anbefaler.

 

Junkers bud på et godt hold til runden

The Pirates

Efter flere rundes avancement blev runde 11 en jævn en af slagsen. Eden Hazard (9.680.000) kom heldigvis ind og lavede +100.000, og er nu fit og flot til den kommende weekend. Watfords tåbelige nederlag til Newcastle kostede dog en smule, og så var det svært at følge med Sterling-toget der blæste forbi med 444.000 i timen.

Til den kommende runde skal der ikke ske meget på mit mandskab, lige nu ligner det blot en enkelt udskiftning, hvor Micheal Keane (3.640.000) gør plads til at få James Milner (4.282.000) ind.

Dermed ser holdet således ud:

Junkers hold til cuppen

Del med dine venner - det giver god manager-karma
2 kommentarer
  • Mathias9. november 2018 kl. 13:15

    Success er måske på vej ud af startopstillingen for Watford siden Deeney er fit igen. Jeg ville også have mine tvivl omkring Barkley i forhold til at være sikret en start.

  • Mads Berg9. november 2018 kl. 13:57

    Jeg tror ikke, hverken Milner eller Wijnaldum starter inde mod Fulham. De så begge decideret trætte ud mod Røde Stjerne, og både Henderson og Keita er blevet meldt klar. Det samme gælder Trent-Arnold, der – lidt overraskende – leverede en virkelig ringe kamp i midtugen. Gomez er også klar igen, så jeg tror han snupper højreback-pladsen mod Fulham og Lovren danner par med Van Dijk.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *