Billede: Egghead06

Junkers tips: The Hammers banker på

Mange managers missede vigtige point da Agúero blev sparret i weekenden. Det er tid til at indhente de point med tre transfertips fra Eurosport’s manager-ekspert Mads Junker.

Der er allerede Premier League-bold fra tirsdag aften, og efter en blandet runde i weekenden, er det på med de skarpe briller for at finde rundt i junglen af muligheder og overraskelser.

Til den kommende runde har jeg primært øje for spillere, som man kan sikre sig starter inde, hvilket vil sige spillere fra tirsdagens kampe. Med den enorme risiko der foreligger for rotation, i sådan en midtuge-runde, er dette, i min optik, det mest sikre.

 

 

Jokeren: Fabian Balbuena (2.822.000)

Midterforsvaren fra Paraguay er blevet fast mand efter skiftet til West Ham fra brasiliansk fodbold. Han er en trussel på de offensive dødbolde, hvor han allerede har scoret en enkelt gang, ligesom han i sidste sæson nettede ikke færre end seks gange i liga og pokal for Corinthians. 

Det er altså en målfarlig herre, vi har med at gøre. Men dobbelt tjek alligevel hans navn i startopstillingen inden West Ham byder Cardiff indenfor tirsdag aften. Waliserne har blot hentet ét sølle point, og lavet et enkelt mål på fremmed græs indtil videre i sæsonen. Med et ejerskab på under en procent, og en yderst favorabel pris, kan han meget vel hjælpe dit budget samt adskille dit hold fra konkurrenternes. West Ham har iøvrigt et ganske glimrende program helt frem til slutningen af spillet, så det er et mandskab, man kan overveje at investere i helt til spillets afslutning.

Værdispilleren: David Brooks (3.234.000)

Bournemouth har været et af de mest underholdende hold indtil videre i Premier League, og det skyldes primært de tre forreste; Wilson, Fraser og Brooks. En light-udgave af Liverpools potente fronttrio er de blevet kaldt, og det med rette. 13 mål og 11 assist har de delt mellem sig (Liverpool’s tre angribere har scoret 16 og lavet 6 assist), og selvom Wilson og Fraser umiddelbart er de farligste målt på stats, så er unge Brooks ikke langt efter sine to holdkammerater.

Den unge waliser bliver bedre og bedre for holdet fra sydkysten. Han blev af taktiske årsager bænket fra start på Etihad i lørdags, indtil Eddie Howe havde brug for hans offensive kvaliteter mod slutningen. Han er derfor frisk til dette opgør, men tjek opstillingen inden opgøret går igang.

Den Sikre: Harry Kane (11.558.000)

For første gang denne i sæson var der løst krudt i både Aguero og Salah, og det skyldtes primært Aguero’s fridag lørdag eftermiddag. Harry Kane fik et mål mere på samvittigheden i North London Derby’et, og på trods af at Tottenham først spiller onsdag, så er Kane vel den mest sikre starter man kan forestille sig hos Tottenham. Southampton fik endelig gang i målscoringen i kampen mod Manchester United, men udviste også store defensive problemer. Der skal derfor nok komme rigeligt med chancer til den engelske landsholdsanfører.

 

Mads Junkers anbefalinger til runde 15.

 

The Pirates

Det frie fald fra toppen af spillets klassement fortsætter. Jeg blev i sidste øjeblik så træt af den af manglende update på Hazards skade, at jeg solgte ham. Ind i stedet kom Laporte og Sane. Det var, som sådan også ok, selvom den lille belgier så var klar alligevel, og lavede over 100.000 i runden.

Det blev igen dyrt, at Wolves åbenbart har ramt en formkrise, netop som jeg fik dem indenfor på mit hold. De er fortid nu, og i stedet fyldes der op med billigere folk fra holdene midt i rækken. Min Manchester City-firkløver spiller gode point hjem til mig, og hvis nogen så gider forsøge at dække Sterling op, så ville det også være en kærkommen hjælp!

Junkers mandskab “The Pirates” til denne midtugerunde.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Mathias4. december 2018 kl. 15:43

    Hvis Aguero ikke viser sig at starte i aften, skal der så skiftes til Kane eller Aubameyang, som ser ud til at have de mest favorable fixtures af de store hold?

    Delph er vel ikke sikret noget spilletid overhovedet, og Balbuena blev nævnt på West Hams presseconference som en usikkerhed i startopstillingen. Wan-Bissakka ser ud til at kunne være en god erstatning, så behøver man heller ikke gå All-in på West Hams forsvar.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *