Billede: Ardfern

Junkers tips: Kane er rundens Spurs-spids

Tottenham ligger lunt i svinget til at score point i weekenden, og to af rundens tre anbefalinger fra Eurosports managerekspert falder derfor også på Spurs-spillere.

Den seneste runde i Premier Manager viste endnu engang, at top-6 holdene i Premier League er utrolig overlegne. Er man i tvivl om det er bedst at punge ud for en spiller fra toppen af rækken, eller gå efter de dyre drenge fra de mindre hold, er svaret derfor ofte at gå med det “sikre”. Der var clean sheets til Tottenham, Arsenal, Liverpool og Chelsea og den kommende weekend byder på endnu en runde med fire favoritter fra top-6 samt braget på Anfield.

Netop det opgør dækker jeg, i samarbejde med Eurosport Player og Holdet.dk, intenst på The Dubliner på Strøget fra kl 16 søndag. Kig endelig ind til en fornøjelig søndag i managerspillets tegn!

Nedenfor er mine anbefalinger til den kommende runde i Premier Manager.

Jokeren: Domingos Quina (1.946.000)

Quina er Junkers joker

Det portugisiske stjerneskud debuterede i startelveren i mandags for Watford, efter et indhop i nederlaget mod Man City ugen inden, men han kan meget vel komme til at bide sig fast med det samme på Watfords midtbane. Så stort er Quinas talent nemlig i mine øjne, og West Ham kommer til at fortryde, at de solgte ham for en slik til bysbørnene længere mod nord.

I opgøret i mandags var der prøver på Quinas fornemme pasningsspil, og ikke mindst hans fremlægninger bag forsvarslinjen, lidt i stil med dem Fabregas kan producere. Dertil kommer hans bedre offensive våben og et fremragende langskud. Det er ikke en uvant force for hans Watford medspillere på midtbanen, Etienne Capoue (2.762.000) og Gerard Doucoure (4.553.000). Netop Capoue er stadig i karantæne til den kommende weekend, og dermed ligner Quina en starter igen på den centrale midtbane.

Udover sit billige prisskilt, og lave popularitet, så er valget af Quina også et udtryk for den manglende tiltro jeg har til Cardiff på udebane. Ét point og tre mål er det blevet til på udebane, mens man hjemme er begyndt at skabe en base, der kan holde waliserne oppe i denne sæson.

Et unik valg til dit managerhold.

Værdispilleren: Toby Alderweireld (4.360.000)

Finder Alderweireld også vej til dit hold?

I mine øjne er Alderweireld en af Premier Leagues tre bedste forsvarsspillere, og når Tottenham lørdag tager imod Burnley, ligner det et ret sikkert clean sheet til Tottenham-bagkæden. At skulle vælge spillere fra den bagkæde er dog en smule mere tricky. Spurs-træner Pochettino skifter backs, som vi andre skifter mening mellem at elske og hade den mand, vi har givet bindet i weekenden. Jan Vertonghen (4.975.000) er hans makker i forsvaret, men prisen er simpelthen for høj på den belgiske landskampsrekordholder i forhold til Alderweireld.

Sidstnævnte har tilmed scoret samme antal mål, som sin landsmand i Tottenhamtrøjen. Blot på halvt så mange kampe. Rent faktisk har Vertonghen kun scoret et enkelt mål i ligaen i de sidste seks sæsoner. Har man råd, så er de to belgiske stoppere dog ugens mest oplagte bud på værdispillere.

Den Sikre: Harry Kane (11.814.000)

Tottenham tager som sagt imod Burnley, og det ligner tre stensikre point til hjemmeholdet. Ligesom Mohamed Salah, har Kane det også med at spille sig mere og mere varm i det her spil, og dette opgør ligner en klassisk Kane-massakre. I en runde, hvor Salah og Liverpool tager imod Man United, og Man City formentlig ikke har Sergio Agüero klar, så er Kane manden der får bindet.

Junkers bud på et godt hold til runden

The Pirates

Så kom dødsstødet. Runden hvor bindet blev sat forkert, og Manager-Guderne straffede med en vanvittig kraft. Jeg havde ikke Mohamed Salah (12.412.000) som kaptajn, og dermed blev det en temmelig lang weekend at komme igennem. Den lille egypter valgte at kampen ude mod nummer syv ligaen, der havde præsteret flot mod top-6 holdene, og med en vanvittig vigtig CL-kamp tirsdag aften på bagkant, skulle være tidspunktet, hvor han for første gang i sæsonen scorede mere end ét mål. Det var der ikke meget logik i. 

Det åbner også op for en interessant debat, som man oftest gerne tager EFTER man har fået tæsk af konkurrenternes anfører. Er det her med 100 % bonus for ens anfører ikke er for stort et tillæg? I golfspillet giver anføreren eksempelvis kun 50 %. Nå, den snak tager vi evt. søndag på The Dubliner 🙂

Mit hold til den kommende runde afhænger en del af Man Citys startelver. Skulle der være nogle “gaver” må man se, om de kan komme ind. Mit angreb er låst med Lacazette, Kane og Salah. Og midtbane folkene er så ekstremt dyre hos City, men omvendt er de også svære at spille uden. Lige nu ser mit hold således ud på tegnebrættet:

Junkers hold til runden

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *