Junkers tips: Hasard med eller uden Hazard

Premier Manager går ind i et travlt juleprogram. Eurosport-eksperten, Mads Junker, er her klar med julegaver i form af tre anbefalinger til runden. Læs med her.

Sidste runde var en af de bedre af slagsen i forhold til anbefalingerne her på siden. Domingos Quina (2.147.000) leverede et forrygende mål. Derudover var også fin vækst til Tottenham-drengene. Nedenfor er mine tips til den kommende runde i Premier Manager.

Jokeren: Salomon Rondon (4.197.000)

Rondon er i god form

Rondon er endelig ved at indløse nogle af forventninger i Newcastle-trøjen, omend han også har det svært med den spillestil, som Benitez praktiserer. 4 mål i de seneste 6 kampe, samt en enkelt assist, er det dog blevet til. Og det kan nemt blive til flere, når Fulham, og deres elendige forsvar, kommer på besøg denne weekend. Et ejerskab på under 1% gør ham yderligere attraktiv, hvis du er på udkig efter at differentiere dit mandskab.

Værdispilleren: Dejan Lovren (4.844.000)

Skader til Joe Gomez, og senest Joel Matip, gør Lovren til en ret sikker starter for tiden hos Liverpool. Og med tanke på den solide defensiv førerholdet i Premier League kan fremvise er han absolut en interessant mand at få ind på dit hold. Lovren er også ganske farlig på de offensive dødbolde, og man kan ydermere tjekke om han starter inde, da Liverpool spiller første kamp i runden fredag aften. Han koster 1.5 million mindre end makkeren Virgil van Dijk (6.378.000), og med et ejerskab på blot 1.8% er Lovren et glimrende valg, som en alternativ spiller i forhold til “feltet”.

Den Sikre: Eden Hazard (10.249.000)

O. Giroud

Hazard er tilbage på sporet

Den lille belgier er, som tidligere beskrevet, en mand der er virkelig svær at komme til at holde af for alvor i Premier Manager. Hazard afløser perioder med sløje præstationer og få point, med perioder hvor han brager igennem lydmuren og høster vækst i 200.000-klassen. Det ligner Hazard er kommet ind i sådan en stime lige nu, og særligt hans position som forreste angriber for tiden, gør ham endnu mere interessant. Hazard er ydermere Chelseas faste straffesparksskytte, og når de lørdag tager imod Leicester ligner han et oplagt bud på en anfører.

Junkers bud på et godt hold til runden.

The Pirates

En forrige runde blev på det jævne, hvor West Hams udesejr med clean sheet dog hjalp til, eftersom jeg ramte nul målscorere. Der skal lige tjekkes op på skaden til Sead Kolasinac (4.221.000) inden jeg beslutter, om han skal sælges. Ellers kommer mit hold nok til at se således ud:

Junkers hold til runden

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *