Holdet blog

Junkers tips: Tottenham-offensiven sprudler

Næstsidste runde i Premier Manager står for døren. Læs Eurosport-eksperten, Mads Junkers, anbefalinger her.

Der var masser af vækst i anbefalingen af Man United spillere i sidste runde. At Anthony Martial (6.075.000) gik ned med madforgiftning natten inden kampen var sgu en anelse uheldigt. Heldigvis venter der med det samme en ny runde i Premier Manager.

Denne runde kan man se frem imod med lidt mere sindsro, eftersom halvdelen af kampene starter samtidig. Derfor har man alle muligheder for at undgå de frustrerende -5.000. Nedenfor er mine anbefalinger til denne runde i Premier Manager.

Jokeren: Ricardo Pereira (3.885.000)

Pereira er Junkers joker

Egentlig er ejerandelen lige høj nok for, at portugiseren kan snige sig med i denne anbefaling. Han er dog simpelthen ikke til at komme udenom til den kommende runde. I mine øjne har Pereira været en af sæsonens bedste indkøb. Hvad enten han spiller på backen eller wingen, så tilfører han Leicester en masse kreativitet og fart.

Med to sejre i træk over Chelsea og Man City er det ydermere et Leciester-hold, der er sprængfyldt med selvtillid, som tager imod de umulige udebane-drenge fra Cardiff. Omkring 3 % ejerskab er der pt på Pereira, og med tanke på, at man kan tjekke hvorvidt han starter, så bør han være en af mest interessante indkøb til denne runde

Værdispilleren: Heung-Min Son (8.077.000)

Seks mål i de seneste fem kampe, samt 2 assist, har endnu engang understreget vigtigheden af den sydkoreanske stjerne hos Tottenham. Son rejser til Asia Cup efter runde 21, og dermed er det ret plausibelt, at Pochettino vil presse alle de mål, minutter og kræfter ud af ham som overhovedet muligt. På trods af en dyr pris efterhånden, så er der stadig god værdi i Son, særligt med de sidste to kampe hvor Tottenham er storfavoritter.

Den Sikre: Harry Kane (12.414.000)

Kane er Junkers sikre bud

Igen i denne runde går anbefalingen til Tottenham-manden, som på trods af en 5-0 sejr havde en noget rolig dag på kontoret.

Det kan Kane passende ændrer på når Wolves kommer på besøg, og med tanke på at de øvrige måltyve, Mohamed Salah (12.960.000) og Aubameyang (10.720.000), har en noget sværere kamp i denne runde, så er eneste reelle alternativ Sergio Agüero (9.976.000).

Junkers bud på et godt hold til runden

The Pirates

Så brød mit hold tilbage ind i top 100, og det på trods af en massiv transferrunde, hvor jeg udelukkende prøver at hente top 2 i vores interne 8-mands gruppe. De ligger indenfor top 25, så et voldsomt indkøb af Uniteds fire (formodede) startere gav gode point.

Særlig Paul Pogba (7.902.000) opvejede for den bet, at Martial som sagt blev syg. For at finansiere dette sats røg Salah på porten med et lille håb om Klopp havde sparet ham mod Newcastle, men mest af alt for at frigøre hans mange millioner, og trods alt har førerholdet to ret svære kampe tilbage.

Junkers hold til runden

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *