Junker’s tips: Sats på Pogba

Nytårsdag leverer rammen til det afgørende slag i Premier Manager – Efterår 2018, og Mads Junker leverer her de sidste transfer-tips.

Så er det blevet tid til sidste runde, og sidste omgang manager-anbefalinger fra min side. Tak fordi l har læst med. Forhåbentligt har nogle af diverse tips kunne bruges til at forbedre dit hold.

Har man lyst må l meget gerne tilkendegive jeres holdning om det brugbare i anbefalingerne i kommentarfeltet. Det tænker jeg Holdet.dk ville sætte pris på som evaluering.

Til sidste runde har jeg kig på et par billige angribere, samt en midtbane mand i form.

Jokeren: Dwight McNeil (1.994.000)

Den unge engelske kantspiller kronede sin start-debut i runde 20 med fuld spilletid og en glimrende kasse. Et forholdsvist ubeskrevet blad i PL-bogen er unge Dweight McNeil. Han fik sin fodboldopdragelse i Man Utd’s ungdomsakademi, men har brugt resten af sin karriere i Burnley.

Han spiller egentlig mest som midtbane, hvilket han også figurere som på Burnleys egen hjemmeside (måske Holdet.dk kan nå at rette den fejl til weekenden, så man ikke skal bruge en angriber plads på at købe McNeil?), men kan også spille længst fremme på banen.

Burnley er ligeså hamrende ustabile som alle klubberne i den nederste halvdel af tabellen. Men de møder Huddersfield på onsdag, og det er dog et hold der er i endnu ringere forfatning. Premier Leagues bundprop har nu tabt syv kampe i træk, og blot scoret fire mål. Det begynder at ligne en af nedrykkerne eftersom de øvrige bundhold skraber point til sig fra tid til anden.

For begge klubber er dette selvsagt et nøgleopgør, og med tanke på McNeils indsats mod West Ham, bør han være at finde i startopstillingen mod Huddersfield. Med et minimalt ejerskab (0.0%) er han om nogen en mand, der kan differentiere dit hold i sidste runde. Og måske spare en del på budgettet eller transfers.

Værdispilleren: Alex lwobi (4.297.000)

Arsenals nigerianske alt-mulig-mand i offensiven går ofte lidt under radaren, når man kigger mod The Gunners. Han er dog et glimrende alternativ til de dyre drenge Alexander Lacazette (8.078.000) og Pierre-Emerick Aubameyang (10.682.000), og med Henrikh Mkhitaryan (5.197.000) ude, ligner det masser af spilletid til lwobi når Fulham kommer på besøg på årets første dag.

Så mangler du lidt penge i budgettet, kan lwobi være en spiller, der giver glimrende værdi udfra sit relativt billige prisskilt.

Den Sikre: Poul Pogba (8.316.000)

Hvilken forvandling der er sket med den stilsikre franskmand efter trænerskiftet i Man Utd. 4 mål og 3 assist er det blevet til, og der er ingen grund til den stime ikke fortsætter når Solskjærs tropper tager til Newcastle onsdag aften.

Udover spilleglæden, som pludselig er tilbage hos såvel Pogba, som alle United spillere, så har Solskjær givet Pogba den frie rolle han formentlig allerhelst vil have. Spillestilen er desuden blevet betydeligt mere centreret, fremfor at spille bredt og med indlæg.

Det giver Pogba muligheden for at være involveret i langt mere, og betydeligt længere fremme på banen, hvilket vi nu har set i 3 kampe i streg.

United er en rundens største favoritter efter Chelsea og Arsenal. Med masser af alternativer til angrebspladserne hos De Røde Djævle, så ligner Pogba et sikkert holdepunkt.

Mads Junker’s anbefalede start 11’er til sidste runde

The Pirates

Opturen fortsatte denne runde, hvor der for alvor kom point på kontoen fra den solide Man Utd satsning fra sidste runde. Men at Leicester ikke bare nøjedes med at brænde straffe, og dermed smide sejren, men tilmed tabte i sidste minut, det var en gigantisk streg i regningen.

Som udgangspunkt laver jeg ikke nogle handler i den sidste runde, medmindre jeg bestemmer mig for at “angribe” feltet og smide Alderweireld og Kane på porten, da jeg synes Tottenham så trætte ud mod Wolves, og de skal til Cardiff der på dagen kan gøre alle klubber det svært på hjemmebane. Den skal jeg lige tænke lidt over, men ellers er dette punktummet herfra.

Junkers hold til runde 21 (det kan ændre sig imod rundestart)

 

Del med dine venner - det giver god manager-karma
4 kommentarer
 • Søren31. december 2018 kl. 14:14

  Skide godt arbejde Junker. For os der elsker manager holdet, er det et stort plus at læse dine staldtips. Så kan man også give dig skylden, hvis det går galt;) Eneste minus -hvor faen er serie A manager??? 🙂

  Mvh Søren

 • Laurids Krogsgaard31. december 2018 kl. 17:18

  lause. ja vi mangler serie A

 • Lars31. december 2018 kl. 18:21

  ja, det er skide godt arbejde. Kigger det altid

 • Mathias2. januar 2019 kl. 12:45

  Det er altid sjovt at få input fra en veteran, og min eneste anke er nok, at der gerne må være mere. Forslag:

  Opdatering af skadede spillere.
  Lidt spekulation ifht. rotation – særligt i forbindelse med CL-kampe eller lignende.
  Kort analyse af fremtidige fixtures (måske ikke hver gang, men som argument for evt. at hive en spiller ind, at de næste 5 kampe eks. er “nemme” på papiret)
  Hvis en spiller er OOP
  Måske inddrage lidt underlæggende statistik på de enkelte spillere (om en spiller performer bedre eller værre end forventet)

  Men ellers super fine indspark til de forskellige uger – du skal selvfølgelig heller ikke servere alt på et sølvfad for os 🙂 ..

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *