Billede: joshjdss (Flickr)

Junkers tips: Agüero har mål i støvlerne

Bolden ruller igen engelsk klubregi og derfor er endnu engang blevet tid til Premier Manager. Læs her Eurosport-eksperten, Mads Junkers, tips til den kommende runde.

Endelig kommer diverse managerspil i gang igen efter en lang landsholdspause. Sidste runde gik personligt rigtigt fint, på trods af at Harry Kane (10.940.000) gjorde sit ekstremt dyre prisskilt til skamme. Særligt forrige rundes anbefalinger, Matt Doherty (3.663.000) og Raul Jimenez (4.203.000), gav fuld valuta for deres pris. Ditto levede Eden Hazard (9.577.000) op til at være den bedste spiller i Premier League – og ligeledes i Premier Manager.

Her kommer mine anbefalinger til den kommende runde:

Junker ser værdi i Cardiff.

Jokeren: Josh Murphy (3.087.000)

Midtbanemanden er en af Cardiffs farligste spillere, og det er ved at være på tide at waliserne får deres første sejr i årets Premier League. Den kan passende komme, når holdet tager imod Fulham til et regulært bundopgør mellem de to oprykkermandskaber.

Murphy lavede 10 mål fordelt over de to sæsoner for Norwich i The Championship, og scorede sit første mål i Premier League i den seneste hjemmekamp. Med et ejerskab på sølle 0.1% er der virkelig mulighed for at differentiere dit hold fra konkurrenterne med den offensive Cardiff spiller.


Steve Cook er formstærk.

Værdispilleren: Steve Cook (3.100.000)

Den pålidelige Bournemouth-forsvarer går ofte under radaren på trods af, at han er en af ligaens farligste forsvarsspillere. 17 mål er det blevet til i de senest 5 sæsoner plus det løse i indeværende sæson, hvor han allerede har nettet en enkelt gang.

Steve Cook topper listen over “bedst til prisen” af ALLE spillere, hvilket selvsagt skyldes Bournemouths fine resultater samt Cooks evne til at blande sig i mål og assist afdelingen. Prisen er stadig ganske fordelagtig, og med en hjemmekamp mod Southampton er der mulighed for sejr, mål og/eller Clean Sheet.

Den Sikre: Sergio Agüero (9.162.000)

Yep, det er igen tid til den lille argentiner. Manchester City møder på hjemmebane et Burnley-mandskab, der ligner slagtekvæg. Agüero er derfor umulig ikke at sætte bindet på.

Junkers bud på et fornuftigt hold til den kommende runde


The Pirates

Som nævnt indledningsvist, blev det en rigtig god runde senest, og et spring på over 200 pladser. Det skal forhåbentlig følges op af endnu en succesfuld en af slagsen.

Det store spørgsmål er, hvordan jeg får arbejdet Sergio Agüero tilbage på holdet. Jeg har brugt 8-10 dage på at pusle med holdet, og det bliver enten et stort make-over eller alternativt ryger Kane tilbage på køl med tanke på det program Tottenham har de næste par runder. Jeg hælder til sidstnævnte løsning.

Junkers udvalgte til den kommende runde

Få også et overblik over hvordan det gik udenlands danskerne i managerspillene inden landskampspausen.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *