Mesteren: Sådan kommer du flyvende fra start

Vi tæller ned til starten på Premier League med ekspert tips fra tidligere vinder og manager Hall of Fame Paul Buhl, som guider dig til den perfekte start – og han har et specielt godt øje til Huuurrriiicaaaane!

For at komme til tops i managerspillet til Premier League er det rigtig vigtigt at komme godt fra start. 

Sådan lyder vurderingen fra Paul Buhl, som vandt managerspillet i foråret 2018, og til denne sæson sætter han 2-3 hold for at komme bedst muligt ud af starthullerne. 

“Det giver så megen vækst, hvis man rammer målscorerne i 1. runde, at det ikke er det store problem, hvis man skal udskifte nogle af dem igen til runde 2.” – siger Paul Buhl.

Selvfølgelig vil man gerne ramme en god første runde! Men hvordan gør man så det?

Styr på startopstillinger 

Vinder af Premier Manager

Paul Buhl med den eksklusive Guld-pin

For at få din egen start 11’er på plads, så skal du have tjek på Premier League holdenes. 

Da Liverpool møder Norwich i første runde, så får du en foræring ved at tjekke line-ups ca. en time inden kick-off. Så hold øje med line-ups fredag d. 9. august ca. kl. 20.00. 

Liverpool er storfavorit imod Norwich, og Paul Buhl håber på at enten Champions League finalens store helt Divock Origi (4.5 mio.) måske kan snige sig med i start 11’eren. Eller at den unge Rhian Brewster (3 mio.) får chancen. Det kan virkelig spare på budgettet. 

Kampen om pladsen

For at dine spillere skal score point, så skal de også spille. Det kan dog være meget svært at forudsige start 11’eren til første runde, da man “kun” har træningskampe at se til, og der kan være kommet nye spillere til klubben. 

Rådet fra Paul Buhl lyder, at man skal undgå spillere, hvor der er stor konkurrence om positionen. Tjek holdenes hjemmesider og “projected line-ups” hos forskellige engelske fodboldhjemmesider for at få en indikation af, hvem der starter. Dernæst skal man også være opmærksom på eventuelle skader.

Du kan læse mere om manager-research her.

Til første runde har Paul Buhl, udover storfavoritterne Liverpool og Manchester City, et godt øje til Tottenham, som møder oprykkerne Aston Villa hjemme, og Bournemouth der tager imod Sheffield United. Så hvis du skal godt fra start, så gå med fire spillere fra disse hold.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Hurry-Kane som topscorer 

Paul Buhl tror på at Tottenham angriberen rejser sig, og bliver den mest scorende spiller i Premier Manager – Efterår 2019

“Jeg prøver altid at se, om jeg kan ramme en anføre med hattrick, og her er Harry Kane (8.5 mio.) et godt bud. Han får ofte mange kampe, samt de fleste minutter på banen, udover at han sparker straffe. Sælges Christian Eriksen så sparker han måske også direkte frispark tæt på mål for Tottenham.” Siger Paul Buhl.

Til sidste giver Paul Buhl et bud på en spiller til hver position, som han vurderer til at være “et godt køb for pengene”. Altså ikke en spiller direkte til 1. runde, men som er værd at overveje i det lange løb. 

Målmand
David de Gea
Manchester United
6.000.000
vs.

De er begge sikre startere. David De Gea kan være næsten lige så gode valg som Manchester Citys eller Liverpools målmand, men er billigere. Rui Patricio (Wolverhampton- 4.5 mio.) er det lidt billigere alternativ – med mindre man gambler lidt og går med Bournemouths keeper.

Forsvar
Joseph "Joe" Gomez
Liverpool
6.402.000
vs. Arsenal

Jeg tror på, at Joe Gomez bliver fast mand, og Liverpool kan vise sig ikke at lukke mange mål ind ligesom sidste år. Som alternativet her har jeg valgt Serge Aurier (Tottenham – 2.5 mio.), da de har solgt Kieran Trippier. Han bør komme til at slås med Kyle Walker-Peters om backpladsen.

Midtbane
Jesse Lingard
Manchester United
8.765.000
vs. Brentford

I år kan det være lidt svære at finde målfarlige midtbanespillere, eftersom at Eden Hazard er væk og Raheem Sterling og Leroy Sane nu er angrebsspillere ved holdet.dk. Et bud kunne her være Jesse Lingard (Deulefeo og Sigurdson er dyre). Som alternativ har jeg Rodri, som med tiden kommer til at erstatte Fernandinho og bliver fast mand hos Man City.

Angriber
Heung-Min Son
Tottenham
5.500.000
vs. Manchester Utd

Hvis det forventes, at Son starter, så er han i de fleste kampe god for enten en assist eller mål. Som alternativ tror jeg, at det bliver Callum Hudson-Odoi der (sammen med Pulisic) skal løfte arven efter Hazard i Chelsea. Jeg ville dog vente nogle runder, inden jeg går med Chelsea spillere!

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Mathias Ringberg27. juli 2019 kl. 16:47

    Rui Patricio spiller for Wolves ikke Watford og Son er så vidt jeg ved ikke tilgængelig de første to uger (Suspended until 25 Aug), så han ville være et skidt valg til startopstillingen.

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *