Premier Manager: Efterårets hold er rødt og blåt

Leicester og Liverpool suppleres af to Manchester City midtbanespillere. Tjek årets hold fra Premier Manager – Efterår 2019.

En forrygende Kasper Schmeichel udgør sidste skanse på årets hold, som består af de 11 spillere, der har opnået den største vækst i Premier Manager – Efterår 2019. Otte af spillets 21 runder formåede Leicester at holde nullet, som sikrer Schmeichel titlen som spillets bedste målmand.

I angrebet var Jaime Vardy i topform. Englænderen er årets profil i managerspillet, og scorede næsten 3 mio. i vækst – og det på trods af, at han ikke spillede de sidste to kampe. Du kan se nærmere om, hvem vi har kåret som bedste spiller, største overraskelse, Index-spillere og en skuffelse, som mange managers har brændt fingrene på.

Årets hold

Managerspillets topscorer Jaime Vardy viste sig også guld værd for Kristian Jensen, som med et basis hold og kun to udskiftninger vandt managerspillet til Premier League.

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Du kan her se, hvem vi har kåret som Premier Manager’s markante spillere.

Bedste spiller
Jaime Vardy
Leicester
6.523.000
vs. Manchester City

Jaime Vardy kom tilbage på topscorer tronen med en fremragende performance i efteråret 2019. På trods af manglende spiltid i de sidste to kampe, og -50.000 i 3. sidste runde, så scorede englænderen hele 17 mål i managerspillet, og blev dermed den mest scorende. Overraskende kom populariteten aldrig over 13 % i de 21 runder.

Mest overraskende spiller
Danny Ings
Southampton
3.812.000
vs. Southampton

The Saint’s spydspids har stille og roligt kravlet sig op på en samlet målscore på 13 mål i Premier Manager – Efterår 2019. Med et prisskilt på kun 3.5 mio. fra spilstart og popularitet på under 4, så har Danny Ings vist sig at være et vaskeægte scoop. Af andre overraskelser kan nævnes Sheffield United spillerne Gearge Baldock og John Lundstrøm.

Index spilleren
Caglar Soyuncu
Leicester
3.634.000
vs. Leicester City

Flere Leicester og Chelsea spillere var med i kapløbet om at blive bedste spiller til prisen. Men det var de færreste der havde spået den tyrkiske midtstopper en så stor sæson, og et billigt udgangspunkt sikrede ham et imponerende index-tal på 349 efterfulgt af T. Abraham (index: 320) og Danny Ings (index: 316).

Årets skuffelse
Kyle Walker-Peters
Tottenham
2.454.000
vs. Vækst: -46.000

Tottenhams back-talent var spået en stor sæson, og pga. skader fik han også spilletid i de første tre kampe (og blev i de første fem runder taget på ca. 23 % af alle holdene). Det skulle vise sig at være en dårlig beslutning, da han ikke har set grøntsværen siden runde 3. På trods af dette var Walkers-Peters på 13 % af holdene til sidste runde.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
1 kommentar
  • Mikkel6. januar 2020 kl. 15:26

    Ikke den store overraskelse i udelukkende at se spillere fra PL’s første-, anden- og tredje-plads på holdet, da det alt andet lige må være dem der scorer flest mål og lukker færrest ind?

    Et mere interessant billede ville være at se hvilket hold der havde været det mest optimale henover sæsonen, men hvor spillernes start-priser holdt sig indenfor de 50mio vi har at gøre med.

    Tak for et godt spil der er anledning til både glæde og frustration, men i sin enkelthed gør at jeg er opdateret på spillerne i PL i meget højere grad end jeg har været siden jeg havde tid til at se alle kampene selv. (Inden jeg fik børn) 🙂

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *