Klubhusets råd til slutspurten: Kig i angrebet!

15. runde af Premier Manager starter tirsdag aften. Klubhuset er tilbage i din øregang med gode tips til den kommende runde i managerspillet, og peger på Danny Ings som en fræk joker til din slutspurt mod vennerne.

Vi managerspillere bliver forkælet i disse dage! Mandag sluttede 14. runde i Premier Manager, men allerede tirsdag gælder det 15. runde i managerspillet baseret på Premier League. Det kan dog være svært at finde tid til den rette forberedelse til managerhold i det korte interval, men heldigvis tjener Klubhuset altid som god inspiration. Hør optakten til den kommende runde i Premier Manager, hvor listen over interessante angribere er længere end normalt.

Masser af X-Faktor i front

De fleste hold i Premier Manager er mod slutningen af managerspillet præget af de samme spillere. Det er skønt, hvis man skal forsvare en føring, men dårligt nyt, hvis man skal indhente konkurrenterne. Heldigvis er der potentielt et par angriber til denne kommende, der går under radaren, men har masser af X-Faktor. Klubhuset holder eksempelvis nøje øje med Chelseas startopstilling forud for rundestart. Starter Tammy Abraham inde, kan den spinkle angriberkomet blive en sand guldgrube. I Chelseas seks kampe efter Corona-pausen har Abraham været London-klubbets farligste spiller med tæt på fire expected goals, selvom han kun har spillet 40 procent af tiden. Starter Abraham inde kunne det derfor lugte af mål, når Norwich kommer på besøg. Gæsterne har allerede mødt to London-klubber de seneste uger, West Ham & Arsenal, hvor man begge gange har tabt hele 4-0.

Alternativt springer Southamptons Danny Ings i øjnene med fire mål i seks kampe efter genopstarten. Saints, som klubben også kaldes, er kommet godt fra start, og mens Ings har haft det svært mod de store klubber, er alle fire mål faldet i de tre kampe mod mindre stærke hold. Det er lovende forud for kæmpe mod Brighton, Bournemoutn & Sheffield United i den resterende del af sæsonen.

Rundens top 3 fra Klubhuset

Den billige
Stuart Armstrong
Southampton
6.523.000
vs. Manchester City

“Med to mål & tre assists siden genopstarten er Armstrong svær at komme udenom til de resterende tre runder af Premier Manager, hvor modstanderne er overkommelige” – Frederik Ingemann

Den frække
Danny Ings
Southampton
9.098.000
vs. Aston Villa

“Ings har det ofte svært mod de store klubber, men er omvendt skarp mod de mindre hold som Brighton. Han virker tilmed i topform med fire mål de seneste seks kampe. Ings har allerede scoret 19 mål i denne sæson, men går alt op i en højere enhed, kan han også nå at blive topscorer” – Frederik Ingemann

Kaptajnen
Raheem Sterling
Man City
10.556.000
vs. Bournemouth

“Med seks mål i de seneste seks kampe, et hattrick senest og et erklæret mål om at blive topscorer er Sterling svær at komme udenom. I denne runde venter Bournemouth, som trods sejren senest, har set skidt ud – især defensivt” – Andreas Vidførle-Pedersen

Hør alle anbefalinger i podcasten her

Top 3: total vækst
Spillet er slut
3.616.000
1. Cole Palmer
Chelsea
7.616.000
3.575.000
2. Phil Foden
Manchester City
11.075.000
2.944.000
3. Kai Havertz
Arsenal
8.444.000
Holdet.dk

Abonner på podcasten

              

Vil du være opdateret om de mange kommende udsendelser på Klubhuset? Husk at abonnere på podcasten i din foretrukne podcast-app.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *