Junker: Vælg brandvarm brasilianer

Anførerbindet skifter fra Salah til Aguero i runde 4 i Premier Manager, og så skal du holde øje med Eriksens midtbanekollega i Tottenham. Se her hvad Mads Junker anbefaler til weekenden.

Manager anbefalingerne til runde 3 nåede ikke samme højder som runde 2, men endte dog stadig med et solidt plus på de to Arsenal drenge (Mkhikitaryan & Guendouzi), samtidig med at Mohamed Salah leverede som han skulle lørdag aften.

Jeg er af flere blevet gjort opmærksom på, at de tips/anbefalinger jeg kommer med, ikke altid er dem der scorer flest point eller er de mest oplagte. Den præmis er jeg helt klar over, og jeg kunne også “blot” nøjes med at anbefale Salah, Mane, Aguero, Mendy eller Hazard, men som skrevet i mine tidligere indlæg er to ud af tre anbefalinger nogle spillere, som på den ene eller anden måde kan hjælpe med sammensætningen af dit hold UDOVER de mest oplagte kandidater.

Til den runde 4 i Premier Manager har jeg følgende anbefalinger:

Jokeren: James McArthur

J. McArthur, Midtbane

Crystal Palace midtbane står i voldsom popularitetsskygge af Luka Milivojevic (pt. taget af 11.8 %), hvilket for så vidt giver mening efter serberens forrygende sæson sidste år. Ikke desto mindre er det dog den skotske motor, der er klart mest offensiv af de to midtbane generaler. Mod Watford burde James McArthur (3.024.000) som minimum have scoret en enkelt, da han på bedste Frank Lampard maner fik en mega chance til at bringe CP i front. Med et ejerskab på blot 0.3 % kandiderer han derfor til det bedste differentiale køb af de mange billige Crystal Palace spillere, som er attraktive i denne runde, når de møder et sløjt Southampton hold.

Værdispilleren: Lucas Moura

L. Moura, Midtbane

Hvis ikke folk var klar over Lucas Moura’s (5.535.000) kvaliteter inden sidste runde i PL, så blev de i hvert fald åbenlyse efter Mouras præstation på Old Trafford. Han får masser af spilletid i starten i denne sæson, da Son er til de asiatiske mesterskaber med Sydkorea. Den hurtige brasilianer er godt igang med at etablerer sig som førstevalg på højrekanten, efter en lidt svær start på livet i Tottenham i sidste sæson. Til 5.5 mio. er han er en semi-dyr midtbane mand, men afkastet ligner et klart plus, hvis han fortsætter i samme spor, som han har startet sæsonen.

Den Sikre: Kun Aguero

S. Aguero, Angriber

Det bliver en gentagelse fra Runde 2, men der lavede manden så også 484.000 i vækst. Så hvorfor kigge længere efter sit anførervalg end til den lille argentiner. Stolpen og overliggeren holdt Sergio Aguero (8.580.000) fra at fortsætte sit mål show i sidste runde, men hjemme på Etihad (mod Newcastle) ligner han manden, der igen kan sparke dit hold opad i tabellen. Såfremt du sætter ham på holdet og giver ham bindet 🙂

Junker’s bud på en solid start 11’er til runde 4 i Premier Manager

The Pirates

Runde 3 blev en smule skuffende. Manchester City spillede 1-1 og Richarlison fik rødt kort. Salah tog heldigvis ansvaret som anfører alvorligt, men den kommende runde kunne godt ligne en svær en, da der skal skiftes lidt rundt på tropperne. l ren stress over Mahrez igen-igen sad på bænken, smed jeg David Silva ind i sidste øjeblik, det belønnede den lille spanier så med -6.000. Han kunne ligne en mand på vej ud, hvis ellers jeg kan få råd til Hazard.

Mit hold ender formentlig med at se således ud, afhængig af Liverpool’s start 11’er lørdag eftermiddag.

Mads Junker’s hold til runde 4 kræver et par udskiftninger.

Del med dine venner - det giver god manager-karma
Ingen kommentarer
Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *